Моника Белучи: Изневярата не ми е чужда

„Важното е да знаеш какво искаш. А аз винаги съм знаела“, казва в новогодишно интервю за в.“Кориере дела сера“ италианската звезда Моника Белучи.

От 3 години тя е разведена с актьора Венсан Касел и живее в Париж с двете си дъщери от него Деа и Леони, на 12 и 6 г.

„Миналия ден една приятелка ми разказа една много ефикасна фраза на Чарли Браун от филмовата поредица със Снупи. Чарли казва на Снупи: „Един ден ще умрем“. А кучето отговаря :“Да, ама не и през другите дни“.

Ето, мисля, че животът трябва да ни изненадва като живи, а не като вече умрели. Това е единственият начин да поддържаш живота жив и да го живееш със страст. Всяка сутрин трябва да имаме желание да станем, да отворим прозореца и да се порадваме на слънцето“, казва Моника, цитирана от „24 часа“.

Актрисата говори и за децата си:

За мен те са на първо място. Знаят 5 езика. Вкъщи говорим италиански, навън-френски, в Лондон-английски. Готвя за тях – те са единствените, които мислят, че съм отлична готвачка. Специалитетът ми е тирамису.“

За бившия си съпруг Моника казва, че „това вече е стар развод“. Не споменава обаче нищо за настоящата си връзка:

„Това е моята тайна градина. Мога само да кажа, че продължавам да се грижа за женската си интимност.“

След това допълва, че понякога сексуалният ти инстинкт не винаги е съвместим с любовта към друг човек и не винаги съвпада с респекта към него.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

„Казвам го като жена, която е изневерявала и на която са изневерявали, която е обичала и е била обичана, но която е била използвана като трофей. Мисля, че е голяма дилема да управляваш сърцето и сексуалността си.“

Последният град, в който се е влюбила след Рим и Париж е Лисабон, където актрисата е купила вила. Моника говори и за възрастта си:

Женското тяло на 50 не увяхва, то е в кулминацията на зрелостта си. Днес живеем много по-дълго, никой не би определил като стара една жена на моята възраст… Важна е енергията, а не възрастта, а енергията е свързана с душата. Да остаряваш е единственият начин да имаш дълъг живот…“