Моника Валериева гушна 3 бона от "Черешката" | Gossips.BG

Моника Валериева гушна 3 бона от „Черешката“

В разгара на летния сезон телевизиите правят отчаяни опити да задържат зрителския интерес. По Нова тв върви пореден епизод на „Черешката на тортата“, като тази година са запретнали ръкави да убедят едни от най-скандалните личности да вземат участие в проекта.

През миналата седмица сред цапащите се в кухнята се отличаваше една от най-скандалните родни изкусителки – Моника Валериева. Тя лапнала от продуцентите 3 бона, за да създава конфликти с не по-малко ексцентричната Анита Мейзер, която се е подписала срещу същата сума и уговорка за победа.

През петте дни двете непрекъснато си отправяха квалификации и се ръфаха. Но то добре, че е майтапът, за да си кажем истината. За никой не остана скрита завистта на “най-красивата омъжена българка” през 2014 година към младостта и красотата на двойно по-младата Моника.

Продуцентите ударили на камък обаче с Калина Паскалева, която е отказала да влиза в конфликти, тъй като се е отдала на работата си като пиар на столичен петзвезден хотел. Тя е заровила томахавката с палавата плеймейтка, която доскоро наричаше „куха лейка“.

Липсваше и продължение на скандала й с актьора Явор Бахаров, който също показа елементарните си кулинарни познания преди дни. Същият беше нарекъл Паскалева „мръсна к*рва“, когато последната бе част от „Папараци“.

В последно време Моника Валериева показва, че в речника й не присъстват груби думи и е навита на всяко предложение, разбира се, ако то е финансово обезпечено.

Източник: http://www.blitz.bg/