Моника Валериева става бизнесменка, ще продава китайски мигли!

Моника Валериева си е измислила ново начинание, с което да докаже, че не е чак толкова непотребна.

Вместо само да се забърква в скандали и да предизвиква у всички въпроси с какво точно се занимава, Моника е решила да го раздава бизнес дама. Без особени познания в областта,Валериева ще заложи предимно на наивността на останалите й заблудени почитатели.

Тя е инвестирала известна сума пари, изкарани незнайно как, в бизнес начинанието си. Купила е на едро изкуствени мигли от Китай, с които ще върти търговия у нас. Аксесоарите са с доста долнопробно качество, свидетелстват наши източници, запознати перфектно с бизнес схемите й.

Но пък качеството е за сметка на цената, която си е направо смешна. Така Моника се е запасила с мигли за жълти стотинки, които ще слага в лъскави кутийки. По този начин продуктът уж ще добие някакъв представителен вид и най-вероятно ще носи и нейното име. А това никак не си е за хвалба, като се има предвид качеството им, пише ХотАрена.

Валериева е решена да наложи китайската си находка като ВИП продукт у нас и се надява да се появяват доста балъци, които с мерак да й цакат пари за долнопробната продукция. Е, а дано, ама надали!