Моника Валериева: Страхувам се, че ще ме залеят с киселина | Gossips.BG

Моника Валериева: Страхувам се, че ще ме залеят с киселина

Моника Валериева призна, че заплашват да я залеят с киселина. Това е само една от ужасяващите закани, които правят от известно време хора по неин адрес.

Причината – делото й срещу Люси Иларионов.Шушука се, че войната между двамата датира от много време. Все пак всичко стана явно, не само в светските среди, след последното издание на „ВИП брадър”. Там режисьорът си позволи да нарече Моника „лека жена” и дори намекна, че е проститутка, заявявайки ясно в Изповедалнята, че моделката се занимава с „най-древната професия”.

Плеймейтката заведе дело веднага след излизането си от риалитито. Процесът продължава и до днес, а според думите Иларионов се крие и я заплашва. Ето какво точно написа Валериева в социалната мрежа:

„Днес получих 10-тото си обаждане относно делото ми срещу Людмил Иларионов!
Съветват ме да не го съдя,или по-точно тактично и културно ме заплашват!
Че може би някой ще ме полее с киселина,или ще се прибера със счупена кост.Говорено е дори с един бургарски ,,бияч“ така да го наречем!Отказано е разбира се,все пак човека е с разсъдака си срещу кога излиза.
Людмил не се явява на делата си,сега е изискано принудително довеждане.
Относно всички наши общи познати и хора които ми се обаждат да ме съветват да спра делото,това няма да се случи.А ако на мен нещо се случи,ще сме наясно всички.Не ме вълнуват бъдещите му интервюта по темата,имам телефонни записи,съда работи с доказателства.
Съветвам го да не ми крои планове,а да се явява в съда!”