На Хелоуин снощи: Ники Михайлов награби Николета за…! (СНИМКИ от горещата им “блъди” сватба)

Николета Лозанова и Ники Михайлов си спретнаха доста нетипична сватба на Хелоуин!

Всички наши т.нар. “звезди” празнуваха Хелоуин снощи. Надпреварата кой и по-по-най обаче май спечелиха Николета Лозанова и Ники Михайлов. Двамата посрещнаха Деня на Вси Светии с… гореща и доста “блъди” сватба.

Николета вече сме я виждали като булка на венчавката й с Валери Божинов преди години. Този път обаче бившата водеща на “Папараци” отвя главите на феновете си с дълго бяло було и… бяло бельо. Това беше цялата й булчинска одежда.

За разлика от нея вратарят Ники Михайлов реши да спази традицията и се барна в официален черен костюм с бяла риза и папионка. Обилно наплесканите им с червена боя лица и дрехи обаче успяха да шокират приятелите им и посетителите на заведението, в което празнуваха.

НиЛо и Николай Михайлов посрещнаха Хелоуин в един от най-вървежните нощни клубове в столицата. Но преди това се позабавляваха с малката щерка на Николета – Никол Божинова, която беше дегизирана като мини Жена Котка.

Доста спорни са коментарите доколко това тясно кожено облекло и грим са подходящи за момиченце на нейните годинки, но мненията ги оставяме на вас. Ние просто ви показваме снимките, с които плеймейтката и вратарят се похвалиха в мрежата.

За тайната, в която държаха връзката си досега, някак шокираща е лекотата, с която Ники Михайлов гепи Николета за… Сами виждате за какво. Очевидно на нея това й доставя огромно удоволствие – нали и тя като Джулиана Гани се идентифицира само с визия и тяло.

Любопитно е дали след фалшивата Хелоуин сватба двамата не планират и истинска такава. Николета Лозанова отдавна се е зарекла, че ще има още едно дете и май вече е срещнала мъжа, който да й го измайстори.

Ще следим развитието на бурната им любов и сме сигурни, че съвсем скоро ще има за какво да се говори покрай тях.