Най-дразнещите черти на зодия Везни

В нашата поредица „Най-лошите черти на зодиите“ ще ви представим какво прави зодиите толкова дразнещи за околните. Тези разкрития ще ви помогнат да разберете гледната точка на различните зодиакални знаци и тяхната позиция.

Везните са 7 поред знак, отличаващ се със своята нерешителност и вечно балансиране

Несигурни са

Вечно се колебаят. Везната никога няма ясно изградена позиция. Ако им бъдат давани аргументи, те непрестанно ще се колебаят за решението си. Опитвайки се да не вземат грешното решение, те просто никога не го взимат.

Не могат да взимат решения

Особено ако от това зависи животът им. Тогава се колебаят дори повече , от колкото някога са се колебали изобщо. Те се страхуват от това да направят даден избор и да не съжаляват след това. Но накрая съжаляват за това, че не са направили никакъв изобщо.

Вятърничави

В зодиака няма по-отнесена зодия от Везните (освен Риби). Те са толкова отвеяни в собствените си мисли, че понякога забравят, че съжителстват и с други живи същества. Действията им често се определят като лекомислени и не водят до нищо добро.

Нарцистични

Те са малки мрънкащи деца, които винаги искат да имат най-хубавата играчка.

Те винаги стоят пред огледалото, оглеждайки педантично своя вид и възхвалявайки се над всички божества.

Злобни

Дали защото са комплексирани или защото са изморени от цялото това колебание или от това, че не могат да вземат решение, тези малки гадинки могат да се превърнат в злобарите на зодиака.

Статията е с цел забавление и няма за цел да обиди някого.

ОЧАКВАЙТЕ И ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ

Автори: Стела Николаева и Габриела Димитрова