Най-големите слабости на всяка зодия (II част)

Никой не обича да признава своите слабости, защото повечето от нас ги приемат като признак за провал. Няма обаче човек без поне една слабост, която да му пречи в някаква степен.

Любопитното е, че определени слаби черти се наблюдават сред някои хора, а това, което ги обединява, е зодиакалният знак. Точно така – астрологията може да даде насоки и в това отношение.

Освен това звездите могат да ви кажат и точно какво да направите, за да ги преодолеете.

Вече се спряхме на слабостите на първите шест знака в зодиака. Следва да видим кои са те и сред останалите шест.

Везни

Най-голямата слабост на Везните е, че отделят прекалено много време на грешните хора. Те обичат да помагат на другите по всякакъв начин, но невинаги разбират кога те се възползват от добрината им.

За да преодолеят своята слабост, представителите на тази зодия трябва да се научат да разпознават кога дават повече, отколкото получават. За тях е важно и да се научат да казват „не“.

Скорпион

Слабостта на Скорпионите е, че действат импулсивно. Това ги кара да взимат решения, които изглеждат правилни в момента, но всъщност в дългосрочен план могат да им навредят.

За да могат да преодолеят тази слабост, те трябва да се научат да контролират чувствата си и не да действат незабавно, а първо да помислят.

Стрелец

Проблемът при Стрелците е, че често са много несериозни. Имат проблеми с обвързването и никога не остават дълго с едно и също нещо. Независимо дали това е партньор, град или работа, те не искат да се чувстват прекалено обвързани. Те „скачат“ от място на място и рядко се установяват.

За да работят върху тази слабост, родените под този знак трябва да признаят, че могат да имат преживявания, които са по-дълбоки или смислени, ако се обвържат с нещо. Те биха могли да израснат толкова много в кариерата си, ако се ангажират с нещо, което запалва интереса им.

Козирог

Най-голямата слабост на Козирозите е, че са прекалено негативни. Те винаги виждат чашата наполовина празна. Винаги ще има нещо, за което да са недоволни, и ще се съсредоточат точно върху него.

За да се преборят с тази слабост, трябва да се научат да виждат положителната страна на нещата. Не всичко е лошо!

Водолей

Най-голямата слабост за Водолеите е, че понякога игнорират хората, които обичат. Те не правят това нарочно, но имат склонност да поставят работата си над всичко останало.

Грижат се за хората в живота си, но може да бъдат толкова погълнати от работа, че да забравят, че близките им искат да прекарат известно време с тях.

За да работят върху тази слабост, Водолеите трябва да планират графика си така, че да не прекаляват с работата и да имат време за близките си.

Риби

Най-голямата слабост на Рибите е, че понякога могат да бъдат малко мързеливи. Те обичат да стоят цял ден вкъщи по пижама, вместо да свършат някоя работа или дори да се видят с приятели.

Не че е съвсем лошо да прекарат целия уикенд завити в леглото, но с течение на времето Рибите може да забравят другите си отговорности.

За да преодолеят тази своя слабост, те трябва от време на време да станат и да свършат работата, която са отлагали.