Най-накрая някой каза истината на Сузанита

Едва от седмица насам в Интернет пространството върви нова песен.

Макар да е пусната едва преди броени дни, парчето бързо набира популярност и този път причината не е гласът на Сузанита, а самата тя.

Да припомним, че невръсната 14годишна дъщеря на незрящия певец Орхан Мурад, прикова погледите на малки и големи, не само с обработения си глас, ами и с краден инструментал от религиозна песен и кльощаво, плоско дупе, в скъсан чорапогащник.

Това създаде смесени реакции в обществото и то донякъде се раздели на две групи:

  • Фенове на Сузанита
  • Върли Хейтъри

Феновете и са упрекнати в липса на музикалност, а хейтърите често са оплювани, че не разбират от модерна музика.

И в двата случая, Сузанита остава най-коментираната „бързоизгряваща“ тийн изпълнителка, след Гери-Никол.

Но един човек не само изразява мнение, а и създава цяла песен, в която ясно изразява мнението си за малката Сузи. В песента младата изпълнителка е представена доста колоритно и подробно. Естествено, в текста не беше пропуснато да се спомене голямото и чело, и „таланта“, с който е обладана.

А ето и какво написа самият изпълнител:

Rimata koqto otkradnah ot Qvkata DLG:

„Сузанита трябва да бъде спряна. Новата песен на Андреа със Сузанита е факт. Андреа feat. Сузанита – Строго Забранено. Преди това слушахме Suzanitta ft Kaskata – Lucifer & Buddha. След Lucifer & Buddha нещата бяха ок, но Сузанита не се спря, така че някой трябва да я спре. За това със Баце Пешо направихме тая песен специално за Сузанита!!!“