Най-сексапилната водеща на времето вече си има съперница (Снимки 18+)

Неотдавна всички западни издания тръбяха и разказваха за най-сексапилната водеща на прогнозата за времето – Янет Гарсия от Мексико.

Сега, обаче, като че ли тв водещата от Аржентина – 24-годишната Мария Перес се опитва да се възкачи на почетния пиедестал.

Изумителната красавица Мария Перес работи като водеща на времето в аржентинския тв канал  TyC Sports. Заради нея каналът има страхотен рейтинг, още повече, че той е гледан повече от мъже.

Съблазнителната блондинка покори сърцата на всички аржентинци, демонстрирайки в директен ефир своите изключителни форми.

 

А полуразсъблеченото си тяло девойката показва и на своите вече внушителни почти два милиона последователи в Инстаграм.

 

Перес споделя снимки не само на своята апетитна фигура, но и показва правилната техника на изпълнение на упражненията в залата.

 

Сред нейните поклонници са не само представителите на мъжкия пол, но и има и жени, които се интересуват от начина на хранене на водещата и нейния спортен начин на живот — на тях Мария им обещава да създаде собствен канал в „Ютуб“ под названието Sol Fitness, където ще споделя тайните на своето идеално тяло.

 

Напомняме, че по-рано за най-сексапилна тв водеща бе призната Янет Гарсия, която води прогнозата за времето в ефира на мексикански канал.


Янет Гарсия

Вижте още СНИМКИ на красивата Мария Перес:

 

 

 

 

 

Източник: blitz.bg