Най-яките видове фелацио! Чети и се готви /18+/

Събрахме се камара кочове и след три шишета домашна сливова и седем спаружени марули, всеки си разказа за най-яката свирка, която някога е получавал. Ето и най-добрите, за които чухме:

С лед
Не, не си го пъхал в хладилната камера! Мацката е лапнала кубче лед, след което палаво е почнала да лигави парчето, докато едновременно е подхвърляла ледчето с език върху настръхналата ти джонка. Якоооо!

Два чифта устни
Не става дума за големите и малки срамни устни, а за две жени, които едновременно облизват кренвирша! Едната го лиже по продължението, другата му прави изкуствено дишане отпред. Какво ще кажеш?

С пиърсинг
Усещането да ти прави свирка мацка с пиърсинг било много близко до това да има ледче в устенцата, защото обецата на езика си остава винаги студена и при допир с бубата я кара да изтръпва от студ и кеф едновременно.

Феластурбация
Това е латинският термин (току-що си го измислихме), който показва акт на фелацио и мастурбация, извършвани по едно и също време. С други думи, лапа меча и го лъска едновременно – бързо, екстремно, експлозивно.

С ментов бонбон
Според запознати, изпитвали подобна техника върху месото в гащите, колкото по-ментов е един бонбон, толкова по-стабилно е чувството. Усещането било толкова свежо, колкото ледена бира, изпита на екс в знойна лятна утрин.

Вагинално-орална любов
Гледал си го само в порно филмите, но има щастливци, които могат да се похвалят с биографчен акт, при който са го подавали ту в пиченцето на една мацка, ту в устенцата на друга и така докато Везувий изригне.