Накарайте го да си мисли за Вас с тези хитринки…

Мъжете, може би, не са толкова сантиментални, колкото на нас ни се иска, но си приличаме с тях по друга линия – когато харесваме някого, няма сила на този свят, която да ни спре мислите ни за него/нея и/или желанието ни го/я видим отново.

Въпреки всичко сме жени и никога не е излишно да използваме някоя или друга невинна хитрост. За да го накарате да си мисли за вас, когато не сте заедно:

#Бъдете себе си

Не съществува по-сигурен начин да впечатлите някого от този. Вярна на себе си вие си осигурявате един добър старт – ако той е мъжът за вас, естествено.

#Смейте се

Какъв по-хубав спомен от този на ведър и разведряващ смях, изразяващ радостта, която сте споделили докато сте били заедно. Един мъж може и да не го показва, но чувството за задоволство когато е разсмял жената до себе си е огромно.

#Носете парфюм

С риск да се повторим,  парфюмът е невидим, незабравим, главен моден аксесоар. Той оповестява появата на жената и продължава да напомня за нея, когато тя си е отишла. Изберете рядък аромат, който не само да му хареса, но и да се запечата в съзнанието му.

#Забравете своя вещ при него

Изключваме възможността за случайност, която също е във ваша полза, но все пак… ако имате шанс да оставите свое нещо у тях, това не само ще бъде повод той да ви се обади, но и да си мисли още повече за вас.

…и не на последно място #не бъдете (винаги) на негово разположение.