Наследник на Райна Княгиня влезе във ”Фермата”

 5e_lf0tp4  19 участници влязоха във втория сезон на риалити предаването „Фермата“, сред тях са наследник на Райна Княгиня и потомък на бунтовнически род.

Шестима са популярни българи – спортният журналист Крум Савов, писателят Калин Терзийски и актрисата Елен Колева, които доскоро имаха връзка, манекенката Гергана Дончева, плеймейтката Ася Капчикова, рапърът Радомир Юнаков-Dee.

5e_xnavl9
Крум Савов

Наследникът на Райна Княгиня Михо Футеков  от Панагюрище и потомъкът на бунтовнически род Стоян Спасов от с. Бъта имат личен конфликт и между тях ще бъде и първият дуел в предаването.

Другите участници са финансовият контрольор в Община Тетевен Галина Генова,моделът Десислава Тричкова от София, оперативният директор Ева Димитрова  от Перник, 26-годишният строителен инженер Красимир Колев от Априлци, мениджърът в IT компания Николай Давидов от София, хлебарят от Лом Серафим Стоянов, 25-годишната танцьорка от Сандански Юлиана Попдимитрова, Силвия Сергеева от София –сноуборд-инструкторка и студентка в НСА.

5e_1ynf4f
Елен Колева

Трима пристигнаха от чужбина – фитнес-инструкторката в Палма де Майорка Мария Гечева, Надежда Георгиева от Сиатъл и треньорът по волейбол Тодор Маринов, който живее от 7 г. в Лохия, Финландия.

Стопаните на „Фермата“, която се намира в с. Боснек, Софийско, са Бети и Николай Василеви, фермери от 20 г., гледат 800 животни. Във „Фермата“ участниците ще се грижат за 100 – кози, овце, крави, зайци, пъдпъдъци, кокошки, патки, гъски, ще отглеждат и уникална порода свине мангалица.

Във втория сезон на предаването с награда от 100 000 лв. участниците са разделени на касти – богати фермери, бедни фермери и ратаи. Всяка седмица двете групи – бедни и богати, ще се изправят една срещу друга в различни игри (класови битки), победителите ще си гарантират седмица живот в по-богатата и луксозна къща. В първата битка Еленспечели правото популярните участници да живеят една седмица при по-удобни условия, след като се справи по-добре от Юлиана с доенето на мляко.

Преди това първото нещо, което направиха популярните личности при влизането си в риалитито, беше да заковат дъски на тоалетната в двора.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Всяка седмица „Фермата“ ще бъде под командването на различен „Фермер на седмицата„. Той ще живее в собствена къща, ще разпределя работата и ще отговаря за изпълнението на задачите. Фермерът на седмицата държи ключа за склада и има право да затваря в зандана някой, който прецени, че не работи или влияе зле на работата, взима решение как да бъдат похарчени спечелените грошове. Той ще определя своите ратаи – мъж и жена.

Всяка седмица шоуто ще напуска по един участник, който ще се определя в дуел между един от ратаите и избран от него опонент от същия пол. Двамата дуелисти ще се изправят в пет преки двубоя.