Наталия Гуркова разказа за разстрела на мъжа си

Наталия Гуркова разказа за разстрела на мъжа си

Наталия Гуркова живее втори живот след смъртта на съпруга си. Бизнесменът Джордже Михалевич бе застрелян в колата си в Йоханесбург, ЮАР, на 24 септември 2018 и оттогава бившата миска жалее за огромната загуба в живота си.

Сега обаче тя е решила да започне живота си отначало. Тя живее в София сама с двете си деца след смъртта на диамантения бос. Неслучайно започна да води и свое предаване, както и да приема покани за различни фотосесии. Най-накрая реши да проговори и да каже подробности от случилото се миналата година.

“Миналата година, през септември, животът ми се преобърна за втори път. Още в началото на годината бяхме решили с Джордже, че ще останем да живеем в Европа. Аз живея в България от няколко години, а съпругът ми пътуваше между държавите, но вече беше решил да не живее в ЮАР. От април месец бяхме в Европа – най-напред в Черна гора, после във Франция, септември бяхме в България, за да изпратим на училище дъщеря ни и малкия на детска градина. Ден след това мъжът ми замина в ЮАР по работа. И ми се обадиха от полицейската служба. Мислех, че сънувам, че се случва нещо нереално, някаква измама… Беше толкова ужасно, че не можех да повярвам, че е истина”, разказва Наталия пред “Ева”.

Красавицата заяви това за живота си до тук: “Да, започвам отначало живота си. Но вече с две деца, това е разликата. Когато преди 10 години се омъжих за Джордже и взех решение да замина с него за ЮАР, където той е роден и живее, започнах живота си пак отначало, на чисто. Когато си млад и влюбен, е лесно да си вземеш куфара и да заминеш на другия край на света. Както направих аз, изоставяйки своя живот тук, кариера, в която имах достатъчно работа заради опита и името, което си бях създала. Тук оставих семейството си и приятелите, които толкова обичам…”.

Гуркова обаче е категорична, че любовта си заслужава жертвите и казва: “Джордже е моята голяма любов.”