Наталия Кобилкина напусна България

Сексоложката Наталия Кобилкина се премести в Гърция, при мъжа си.

Култовата брюнетка, която се прочу със съветите си относно интимния живот на мъжете и жените, прецени, че е по-добре да гледа бебето си в Гърция. 

Семейството на Кобилкина вече си събра багажа и напусна София, за да заживее в Атина.Според Наталия, в Гърция ще ѝ бъде по-спокойно, а и съпругът ѝ няма да тича между двете държави непрекъснато, пише „България днес”.

Устатата рускиня държи детето ѝ да израсне в стабилна семейна среда, каквато явно няма у нас. Още от първите дни, в които се премести в южната ни съседка, Наталия се зае с трудната задача да открие бавачка за малкия Филип.

Бебето се роди преди два месеца и има постоянна нужда от наблюдение, а майка му е заета с различни ангажименти. Наталия продължава да жъне успехи със семинарите си и ще отскача до България поне за 1–2 дни в месеца.

Малко преди да отпраши за Гърция, Наталия направи и задължителната погача. Тя дори събра приятелки и за първи път показа своя бебок.

Приятелките пожелаха много хубави неща на Филип. Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов. Казвам му, че вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думите нямат голямо значение„, каза Наталия след погачата на Филип.