Наталия Кобилкина: „Вярвам, че ако всеки мъж се буди със свирка сутрин, ще има по-малко агресия по света!

Сексоложката знае как да привлече вниманието върху себе си. Често тя става обект на внимание със своите причудливи съвети, които трябва да ни помогнат да разнообразим и подобрим интимния си живот.

Специално за вас подбрахме 10 от най-запомнящи се цитати, които може би ще предизвикат усмивки по лицата ви!

Аз вярвам, че ако всеки мъж се буди с хубава свирка, в този свят би имало много по-малко агресия, войни и проблеми.“

“Няма малки цици – има неправилно подбран сатиен.”

„Да имаш дупенце и да не правиш любов в него – това все едно да имаш “Порше” и да го държиш в гаража“.

“Всеки път гледам като на чудо, когато взимаш мъничек, намръщен членчик и след няколко нежни докосвания той се превръща в мощен пулсиращ жезъл.”

“Когато жена е незадоволена, тя е по-опасна от террорист с бомба. С него поне можеш да се договориш…с нея единственно, което помага брутален секс… Обаче той не лесен за намиране.”

“Представяте, ако всички 66000 души от страница да започнат да правят секс по едно и също време (не говоря де за едно и също място). Как ще вдигнем вибрация на България! Хайде в легло да хапваме кренвирши с мидички, да отваряме розовите цепки и да се наслаждаваме на косматки и магически жезълите!”

„Идва пролет… и ще можем да разхождаме нашите йони в парка голички и красивички… Нека и те да се радват на пролетта и да се проветряват. Много е приятно чувството!”

“Няма нищо по-красиво от нежната розовата цепка между краченца при нас жените.
Невероятно свежа, сочна, ухае на цветя и толкова жива и трепееща от най-лекички докосвания!

„Сетих се днес за една смешна случка от живота на сексолозите. Сядам на море с една приятелка в ресторант да вечеряме. Пред нас са бели празни чинии и меню. И идва сервитьора, поглежда ме и казва:

“Уау! Вие сте Наталия Кобилкина! Имам проблем с члена ми! Може ли да го погледнете… и започва да разкопчава ципа… И вече си представям как той ще сервира в моята празна чиния своя кренвирш и не знам как да реагирам.

Хубаво, че моята приятелка изобщо не се притесни и възмутено го попита: “Ти искаш да сложиш своя член в моята чиния?! Махни се от тук веднага!” Много се смяхме след това и сервитьора цялата вечер се извиняваше и пускаше песни на руски за нас. Понякога хора много са забавни!”