Наталия Кобилкина: Жени, вие сте богини, искайте повече от мъжете

Ако видите стотици красавици, които чакат на опашка в столичен клуб какво бихте си помислили? Разбра се – Наталия Кобилкина е издала нова книга и е събрала своите фенки на секси представяне.

И докато гостите на въпросното заведение се наслаждават на изумителната гледка от стотици жени, посветени в тайнството на Кобилкините постулати за секс, привличане на енергия и пари, нашият екип се срещна със сексоложката за едно ексклузивно интервю в малките часове на нощта.

„Много хубаво, че хора иска да се развива, търсят нови неща, харесва им да вярват в себе си, това е много вдъхновяващо.“споделя с усмивка Наталия. И както винаги, тя не пропусна да сподели, че „Всяка жена е важно да има енергия. Ако ти правиш това, което кефи и те наслаждава, по този начин ти много умееш да израстваш.

Всяка жена трябва да разбере какво на нея й дава щастие и хармония и тогава ще успее.“, казва още Наталия. Освен че издаде нова книга, Кобилкина се занимава с още един куп дейности. „Прави много семинари в академията – гейши, кучки, принцеси, богини – всички разновидности. Също представлявам тук школа на Лариса Ренар – като една от най-големите школи в Русия и съм много горда, че я представлявам за България.

Всъщност правя много семинари на Лариса Ренар.“. Когато помолихме Наталия да ни сподели кой е най-важният урок, който трябва да научат българските жени, тя е категорична: нашенките трябва „да вярват повече в себе си, да отстояват своята позиция, да приемат себе си като богини и да се научат да искат от мъжете. Но и да дават любовта и смирение към тях.

„. Е, явно методите на Наталия работят безотказно, защото самата тя успя да открие мъжа на живота си, и да си намери богат и красив мъж. Как се чувства като една омъжена жена ли?

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

„Много щастлива, имам най-прекрасния мъж на света и съм щастлива, че той е до мен.“, казва с видимо удоволствие Наталия. *В материала сме запазили оригиналният словоред, защото как да редактираш Наталия Кобилкина, за нас тя е си е цяла институция! Автор: Woman.bg Жени, кефете се и давайте любов на мъжете си, категорична е Кобилкина