Наталия Кобилкина живее като кралица с новия си

Наталия Кобилкина уцели джакпота от тотото с новия си.

Сексоложката се пренесе в 5-звездния комплект в Банско, който се управлява от мъжа й Такис Дретакис и вече ползва жилището си в София само когато е по работа в столицата.

Рускинята се хвали, че откакто е с адресна регистрация в хотел, се чувства като кралица. Тя не пипва сама нищо в дома си. За всяко нещо в луксозния апартамент, който обитават с годеника й, се грижат камериерките на хотела.

Те чистят, подреждат, сменят чаршафите, перат, простират, мият мръсните съдове и поддържат жилището в идеален ред, те направили дори коледната украса в дома й. За храната пък Наталия разчита на главния готвач на хотела.

По този начин винаги има на масата си прясно приготвени специалитети, без да си помръдне пръста в кухнята. В допълнение към това била прекрасната гледка, която се откривала от прозорците на новото й жилище.

„Моят мъж сбъдна всичките ми мечти!”, хвали се Кобилкина. Тя от години искала да има именно такъв начин на живот и сега сама не вярвала на късмета си. Била токова доволна от положението си, че вече дори подготвила специални лекции за своите последователки на тема „Как да намерим правилния мъж и да го накараме да ни предложи брак”.

Особено място в новия семинар намирала темата за чистенето в дома и идеята, че жената не е прислужница на мъжа си.

Говори се, че годежът на Малдивите дал мощен тласък на бизнеса на Наталия Кобилкина.

Като демонстрира колко е щастлива в личния си живот, тя привличала все повече и повече отчаяни жени, които дават по 500 лева, за да чуят няколко нейни лекции с теми като „Как да обичаш и да накараш другите да те обичат” и „Как да сбъднеш своята мечта”.