Не е важно какво, а как ядем

Когато не познаваме някого добре, но бихме искали да научим нещо повече за характера му, просто трябва да забележим начина, по който се храни.

Ще използваме като пример яденето на бургер:

Ако го ядем без хлебчето Това означава, че сме свободолюбиви и с мек характер. Освен това, избягвайки хляба, сме сигурни, че похапването няма да се отрази на фигурата ни.

Решаваме проблемите си с лекота и вървим към успеха с малки, но сигурни крачки. Ако ядете бургер с нож и вилица Вие сте родени лидери. И макар и да е странно да ядете сандвич с прибори и всички около вас да показват недоумението си, вие не се притеснявате.

Това ви прави идеалният лидер, който следва собствените си убеждения и не се притеснява, дори и другите да мислят, че греши. Също така, ако ядете бургер по този начин, това означава, че имате мания към чистотата и реда.

Ако подхождате по традиционния начин сте отборни играчи и много държите на работата в екип. Обичате да прекарвате времето си с колегите и винаги се забавлявате, когато сте заедно.

Съобразявате се с общите желания и не натрапвате собствените си предпочитания, дори когато става дума за обяд или вечеря. Стремите се към комфорта и лесно постигате разбирателство с околните.