Не е за хора със слаби нерви! Жана Бергендорф заприлича на разплут травестит с налудничав поглед (БРУТАЛНИ снимки)

Не можем да сме сигурни дали Жана Бергендорф е спряла наркотиците, както се кълне, но ако е истина, то тяхната липса й се отразява дори още по-пагубно.

Певицата и бивша брадърка сега прилича на всичко друго, но не и на себе си. Жана се появи на участие навръх 14 февруари и помрачи празника на всички влюбени. Присъстващите буквално останали без думи от появяването й на сцената. Причината обаче не били певческите й заложби, а бруталният й външен вид.

От известно време Бергендорф се подвизава с прическа почти нула номер. Така не само прилича на момче, или по-скоро на травестит, но и главата й изглежда по-кръгла и голяма от обичайното. Същото усещане имат всички и за фигурата й. Там, обаче, със сигурност не говорим за оптична измама!

Певицата е наляла такива дупе, баджаци и корем, че вече влиза в тежката категория. Явно обаче тя има съвсем други виждания и възприятия за себе си, защото по нищо не личи да се срамува на какво е заприличала. Точно обратното – Жана подчертава якото си надебеляване с доста къси и неподходящи дрехи. А крайният резултат няма нужда от коментар…

Въпреки че вече не прилича на нищо, Бергендорф започва малко по малко да се връща към сценичните си изяви.

След скандалите покрай наркотиците и участието й във ВИП Брадър, тя бе загубила голяма част от фенската си сама. Сега обаче отново пълни клубовете, където все пак е по-добре за всички осветлението да е по-приглушено, че само да я слушат, но да не я гледат, пише ХотАрена.