Не пускат в САЩ Маргарита Хранова да лекува мъжа си

Оказва се, че през 2010 г. Марги се опитала да заведе поразения си от тежък инсулт съпруг Кирил Бойчев на лечение в Америка, но тамошните власти я отрязали заради черен печат в паспорта. Това доста огорчило естрадната лъвица.

След донос на Кичка Бодурова не пускат в САЩ Маргарита Хранова да лекува мъжа си

„Кико беше много зле, Маргарита се чудеше какво да прави. Цялата му лява половина бе парализирана, беше тотален труп, а нашите доктори не знаеха как да му помогнат. Марги се разшета, уреди му прием в клиника в Бостън, беше се разбрала с един професор – невролог да поеме болния”, разказаха пред „Таблоид” близки до фамилията на певицата.

Когато дошло време да се уредят формалностите по пътуването обаче в посолството ги отрязали с новината, че Хранова и съпругът й нямат право да посещават САЩ. Оказало се, че без да знае, Марги от години има черен печат. Певицата получила клеймото по нелеп начин след като колега от бранша я натопил.

„Някой беше писал доноси, че съм правила концерти в САЩ преди близо 20 години. Поводът беше 3 март и изпях пред българската общност в Сиатъл някоя и друга песен. Това не бяха концерти, не бях и заработила кой знае какви велики пари. Пълни глупости. Не че имам желание да ходя отново в Щатите, но това е ужасно непочтено, тъй като потърпевша не съм само аз, а и други мои колеги. Доколкото знам, на Тони Димитрова също й бяха сложили черен печат, пък и с Васко Найденов имаше нещо подобно”, жалва се Хранова.

По думите й е ясно кой е подлият автор на тези доноси, но не може да назове името му, тъй като няма как да докаже злината. В бранша вървят слухове, че Марги е натопена от Кичка Бодурова, която завиждала на всяка колежка, отишла до Америка да пее, тъй като считала САЩ за своя запазена територия.