Неловка среща: Тейлър Суифт с бившия си на парти

Рожденият ден на рапъра Дрейк премина освен с много веселие, и с факта, че там се случи изключително неловката среща на любовния триъгълник Тейлър Суифт, Кейти Пери и Джон Мейър. 

Както е известно младата кънтри звезда и по-възрастният й колега имаха кратка забежка преди години, която приключи с големи скандали. Тейлър дори написа парче, което посвети на бившия си възлюбен, и в което го оплюва. Няколко години по-късно самият той реши да й отмъсти, като също й посвети свой хит.

Третата страна от триъгълника пък беше присъствието на Кейти Пери, която си спечели ненавистта на Суифт, след като самата тя се впусна в любовна връзка с Джон. Това й донесе много критики и публично унижение от страна на Тейлър, която й посвети парчето си Bad Blood.

Разбира се, 30-годишният рожден ден на Дрейк не премина в драми покрай любовния триъгълник, тъй като всеки се беше постарал да стои далече от останалите и да се забавлява със собствената си компания.

Самата Тейлър се беше постарала да бъде обградена от близки и пристигна на партито заедно с голяма част от звездните й приятелки, сред които и моделът Карли Клос.