Неловки и срамни секс истории

Мислите си, че сте правили луди неща в секса, е, определено може да промените мнението си, след като чуете тези неловки и срамни истории:

1.В гимназията се измъквахме с гаджето тайно от къщи и ходехме в парка нощем

Но последният път, полицията издирваше някакъв престъпник и ни сгащиха със свалени гащи. Лошото беше, че единият полицай се оказа мой бивш учител. Каза ни само, че нощем в парка е опасно и ни прати да се прибираме.

2.Решихме да правим секс в обществена тоалетна

Точно, когато започнахме, в съседната кабинка влезе мъж, по голяма нужда. След като най-после излезе, продължихме. Но в кабинката влезе друг мъж и започна да се взира в огледалото. Оказа се, че всичко се вижда…

3.Отидохме на кино и понеже залата беше празна, решихме да се позабавляваме

Сексът беше страхотен, а след като свършихме си догледахме филма. Когато филмът свърши и светнаха лампите, се оказа, че през цялото време  зад нас има хора, които са видели всичко.

 

4.Бях студентка, а любимият дойде да ме навести

Тъй като не можахме  да се усамотим нито в хотела му, нито в общежитието ми, трябваше да потърсим скрити ъгли. Решихме да се скрием в едни храсти, но дойде някакъв мъж, който искаше да се присъедини. Казахме му, че не може, но той не искаше да си тръгне и трябваше ние да си тръгнем.

5.Приятелят ми ме покани на вилата с техните, за да се запознаем

Вечерта си седяхме в стаята. Стана тихо и ние решихме, че всички са си легнали. Прииска ни се да попалуваме на пълнолунието. Отидохме в езерото, а после започнахме да правим секс на брега. По ведно време чух шум от приближаващ се мотор и някой повика приятеля ми по име. Оказа се, че техните решили да се разходят с лодката и минали покрай нас. Единственото, което ми хрумна, е да скоча във водата и да им помахам с ръка.