Ненчо хванал на калъп Йоанна с любовника на…..(Изненадата е голяма)

Една от най-одумваните двойки в шоу средите Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева далеч не се е разделила по приятелски начин.

Макар комикът да се опита да изкара разлъката на двойката като нещо неизбежно, тя не е била лишена от панаири. Те се разиграли малко преди Коледа, когато без да иска, имитатора на Бойко научил, че любимата му за пореден път му слага рога, научи „Уикенд”.

Mалко преди празниците, при едно неочаквано появяване на вратата на блондинката, Ненчо Балабанов научава, че вече е заменен в леглото и сърцето й. Този, който вече топли Йоанна в студените вечери, е барабанистът Васил Ананиев.

Хубавецът може и да не е особено популярен с музикалните си таланти у нас, но мнозина го знаят като любовник на една друга приказна блондинка с напъни за певческа кариера – Соня Васи. Преди време доста неуместно Васко се изцепи, че е бил жиголо на първата българка,снимала за „Плейбой“. Тогава даде грозно интервю, в което жестоко вбеси красавицата.

Продадох се на Соня Васи. За мен беше по-важно къде живея, каква кола карам. Моят статут беше по-важен от това да бъда музикант. Не бях готов да живея в едностаен апартамент в някакво гето, да карам някаква бричка, да съм някакъв скъсан, само и само да мога да свиря. Затова останах със Соня, тя ми осигуряваше луксозен живот“, разказа тогава рокаджията.

След като 10 години топли леглото й, двамата се разделят. Васил мълчи защо, но вероятно защото на Соня Васи й писва все да харчи парите си по мързеланкото. Той пък й отмъщава с откровенията си пред медиите.

Двамата с Йоанна обаче явно не са събрани от финансов интерес, а от любов. Не е тайна, че певицата не е чак толкова заможна, че да си позволи да хрантути красавеца. Той пък вече се е избавил от илюзиите, че някога ще стигне до голямата сцена.

За сега влюбените само загатват за отношенията си със снимки в социалните мрежи. Не искат да се появяват като двойка, за да не развалят възможността някой да „разкрие“ любовта им в подходящ момент за реклама.

За това пък доказателства за страстта им не липсват от кадрите, които споделят с приятелите си. На тях доста ясно се вижда, че се снимат на едни и същи места с ясна препратка – заедно сме и се наслаждаваме на чудно време във Флорида. А дали любовта им ще приключи с тази зимна ваканция, само времето ще покаже…