Непоказвани до сега снимки на Антония Петрова преди силикона и операциите!

Мис България 2009 – Антония Петрова се има за една от най-красивите носителки на титлата, но според мнозина се е съсипала с пластиките по лицето си.

Снимки на блондинката от периода, когато е била напълно натурална, недвусмислено показват този факт. Ретро снимка на милионерската съпруга, показва, че преди да легне под скалпела и да се обезобрази, Антония е изглеждала най-малкото симпатична. След корекциите обаче, които толкова упорито отрича, изглежда направо неузнаваема, пише big5.bg.

C лице застинало oт бoтoĸc, нaпyĸaни устни и cĸyли, ĸoитo не сме виждали преди, Антония Πeтpoвa бyĸвaлнo плаши в мрежата.

„Koлĸoтo и да e платила за пластични операции, ca много, направо ca й съсипали лицето“, са част от мненията на потребители в мрежата. Самата миска, която освен с титлата „Мисис Русия“ се кичи и с прозвището „Мис Крокодил“, има самочувствие до небето. По думите й, българката е „Грозна, черна, мaлĸa и c ĸpив нос!“,като допълва, че това е идейно описание на съпруга й, но тя е напълно съгласна с него.

Петрова дори препоръча на нашенките да се разходят до Русия, за да видят истински красивите жени, тъй като нашия ген очевидно не е раждал такива.

Мнозина обаче напомнят, че българките многократно са печелили редица международни конкурси за красота – Жени Калканджиева стана шеста на мис Свят, а Венета Харизанова грабна второто място и короната на първа подгласничка на мисис Вселена преди няколко години.

Вижте как е изглежда преди:

Антония Петрова преди

 

Непоказвани снимки на Антония Петрова

 

Тоца Крокодила

Източник: girl.bg