Невиждана еуфория по Мария! Пред клубовете я чакат опашки от фенове до ранни зори

Топ певиците на „Пайнер“ винаги пеят в препълнени до краен предел клубове. Рядко обаче може да се види как пред входа има голяма опашка от хора, на които им е казано, че капацитетът на заведението вече е запълнен и няма свободно пространство, и въпреки това те да стоят и да чакат отвън с надеждата, че ще успеят да влязат по-късно.

Когато някъде е фул, за онези, за които няма място, просто се отправят към друга дискотека. Но не така стоят нещата, когато представителката на модерния поп фолк Мария пее.

Откакто тя влезе във „ВИП Брадър“ и показа как едно крехко миньонче може да се опълчи на едър мъж като шеф Петров, в името на това да защити достойнството си или член на своето семейство, Мария се изкачи доста високо в очите на зрителите, дори и на тези, които не слушат музиката й.

В събота брюнетката излезе от Къщата заради участие в Пловдив. Очевидци разказват, че до ранни зори вътре е било фраш, а навън до края на парти нощта стояли куп хора, очаквайки поне да я зърнат, когато тя си тръгва.

Да се доберат до автограф или селфи със звездата естествено било лукс и се оказало недостижимо. Няколко гарда се погрижили Мария да няма никаква комуникация с хората наоколо, което е част от регламента на „ВИП Брадър“. Те я държали под око и вътре, а на тръгване са се погрижили набързо да я измъкнат, за да не получава информация извън пределите на шоуто.

Източник: hotarena.net