Никол Станкулова се влюби във вълк

Синоптичката Никол Станкулова хлътна до уши. Красавицата се влюби във вълк и дори реши да си го отглежда у дома, научи HotArena.

Чаровната дама е омагьосана от дивото животно на име Терес. То е кръстоска между див вълк и западносибирска лайка, пише „Телеграф”.

Самата Никол вече се похвали пред приятели със страховитото животно. То произхожда от кръвожадния горски звяр, но пред нея е винаги смирено.

Засега не е ясно къде Станкулова възнамерява да гледа вълка. Синоптичката не крие, че й се иска да го вземе у дома, при гаджето си Тодор, но последния не е особено щастлив от това.

Никол е луда по животните и подпомага различни каузи. Освен това често осиновява и сама домашни любимци, останали без дом.

Преди време тя осинови голдън ретривър на име Берта. Преди това е израснала заедно с Шарлота, любимия й кокер шпаньол. Станкулова е отгледала куп домашни любимци. Първа в дома на семейството й дошла сиамската котка със звучното име Пацка.

Баща й прибрал животното от улицата, но то се оказало доста диво. Първо изяло хамстера, после рибките от аквариума, а накрая и самата сиамка избягала един ден и повече не се върнала.