Николета Лозанова влиза гола във Вип Брадър!

Досега влизането й беше под въпрос и тя води продуцентите на къса каишка, поставяйки им хиляди условия. Първото беше Мара Отварачката да я няма, за да не й краде от славата.

Сега вижда конкуренция и в Джулиана Гани, тъй като не може да има някой вътре с повече силикон от нейния. Явно предстои Гани да бъде номинирана и изхвърлена и да се прибере в някой от петте си апартамента. А кой знае, може и сама да поиска да излезе.

Другото условие е да е сама в стая, но пък да я гледат. Затова трябва да бъдат изгонени или Енджи, или Сашка Васева, а Енджи да бъде преместена при Маргарита Хранова. Така самостоятелната стая ще се освободи, а Николета ще се разхожда в нея полугола, за да покаже на всички какво значи силикон и стегнато дупе.

Лозанова даже си е приготвила зашеметяващ тоалет, който не прикрива нищо и така да шашне и без това загорелите мъже в Къщата и очакващите я за сеира зрители. Тя даже обяви, че е бременна, за да засили интереса към себе си.

Егоист като нея едва ли би развалил втори път фигурата си, но това е друг въпрос. Първоначалната идея да влезе с Ники Михайлов се разсъхнала, понеже футболистът бил срамежлив и не искал да се излага. Освен това се очаквало да бъде баща на нероденото бебе, а той е слаб актьор и се страхува да не се издъни и да стане за смях.

Преговорите зациклили най-много в категоричното настояване на плеймейтката да й бъде намерена работа в Нова телевизия. След като уж сама напусна бТВ, за да се „развива“ професионално, а всъщност не работи никъде, сричащата мургавелка се е прицелила в стола на Милен Цветков. Условието й е: влиза, но после получава мястото му. За свой съучастник в Къщата си е избрала Даниел Петканов, който също се стреми към поста на шефа си, но няма да има нищо против да пърха край Николета, тъй като тя ще увеличи гледаемостта /на роклите си, или по-скоро на липсата им/, а после така или иначе ще я изхвърлят и той ще остане фаворит.

Тънките сметки включват и хонорар от половин милион лева. Или тригодишен договор с телевизията.

Тупарев е поставен на колене и още уговаря условията с капризната участничка.

Тя пък всеки ден обещава да му го вдигне.

Рейтинга…

Източник: skandalno.net