Николета окупира и съседните държави! Водещата се появи на още 500 билборда в Гърция!

Новината, че Николета Лозанова украси около 120 билборда в България в няколко града губи своята актуалност. HotArena научи, че от няколко дни ТВ водещата пръска сексапил на още 500 рекламни стълбове, на които позира в чест на енергийна напитка №1 на лято 2017-а – TAFF. Новото тук е, че те са разположени в южната ни съседка – Гърция!

Затова се похвали самата Ни Ло, която публикува фото на един от въпросните билбордове, който се шири измежду палми и други екзотични дървета.

Гърция не за първи път се сблъсква лице в лице с най-популярната ни родна дама. Тамошните светски любопитковци не се ограничават да следят какво се случва само до гръцките ВИП персони, а хвърлят по едно око и към елита на България.

Ако попитате грък или гъркиня кои известни българки познават, Николета несъмнено ще оглави топ 3 в отговорите им. Плюс това за никого не е тайна, че ТВ водещата непрекъснато слави страната ни и доста по-надалеч от съседките ни с многото си модни изяви.

Този път в Гърция Лозанова „гостува“ с енергийна напитка №1 за това лято – TAFF, която вече се превръща в хит и при комшиите ни по граница.

Източник: ХотАрена