Николета се разкри пред всички

Николета Лозанова за пореден път се разголи – този път обаче извади на показ душевния си свят и най-съкровените си моменти.

Водещата на „Папараци“ по бТВ даде ексклузивно интервю за LoveStyle, в което класира Топ 5 на най-ярките си моменти през последните 5 години.

Това са раждането на Никол, професионалната й реализация като тв водеща, емоционалните й изживявания в любовен аспект, многобройните пътувания до различни дестинации. „И още няколко изживявания, които пазя само за себе си“, добави потайно Николета.

Относно семейството си, тя е категорична, че малката Никол много я е променила.

„Николета преди пет години беше все още лутаща се и дива, сега е уравновесена, зряла и професионалистка. Всичко това дължа на Никол, която предизвика цялото ми личностно усъвършенстване“, разкри Лозанова.

Колкото до отношенията си с Валери Божинов, тя няма колебания: „В прекрасни отношения сме. Абсолютно безоблачни и се виждаме всеки път, когато е в България, за да бъде с Никол. Той я обожава и всички жени трябва да приемат факта, че тя е неговата голяма любов и връзката им е изключително силна. Не съм виждала такава слабост между баща и дъщеря“.

И добавя: „Не съжалявам за нищо в живота си, всичко случило се ми е донесло само усмивки и още по-големи възможности“.

Неслучайно тв водещата за пореден път подчертава, че не смята, че има грешни стъпки в живота си – макар да не е светица, фактите говорят сами за себе си.

Не е подмината и темата за Ники Михайлов.

„Ние никога не сме имали лоши отношения, винаги сме били в перфектни такива, напук на всичко и всички“, разкрива НиЛо.

Какво още разкри Николета, как оцени Роналдо от 1 до 10 и какви са отношенията им, може да прочетете в новия брой на LoveStyle.