Николета се жени в къщата на „Вип Брадър“! Колко ще гушне за тв сеира? Виж Тук:

Цяла България тръпне кога Николета ще прекрачи прага на „ВИП Брадър“. По форуми и групи във Фейсбук скандират, че я искат в Къщата и то час по-скоро.

„Предаването без нея не е интересно. Искаме си кралицата на чара и сексапила! Тези там се изчерпаха, Ни Ло ще им покаже какво значи предаване и шоу“, квичат в екстаз платени и безплатни клакьори на плеймейтката.

И ако народната истерия е донякъде понятна, тъй като Николета непрекъснато им показва я дупе, я ци*и и се държи като героиня от едни по-особени филми за възрастни, то истерията сред журналистите няма как да бъде обяснена, освен с… финикийски знаци!

Пръв я нарече „феномен“ на българската красота и поведение Мартин Карбовски, който дълго време й взимаше пари за пиар. Сега пък Кристина Патрашкова, с която доскоро бяха колежки, й е посветила цял опус във вестника си, наричайки я „явление“ в българската жълта журналистика и „кралица“, която владее екрана.

Тя, кралицата, малко заеква и срича аутокю-то, стои като истукана пред екрана и замества некомпетентността си в журналистиката  с широко отворена пазва и скъпи сутиени, или направо без такива… Но нейсе! Нали държи публиката пред телевизора… другото е без значение! Впрочем, и публиката избяга! Мънкащата като гладно коте водеща бе свалена от светското предаване „Папараци“ заради нисък рейтинг, но това бе представено като нейно лично решение, защото щяла да си търси ново поприще…

Сега сайтове, които са готови да те изкарат самият дявол, ако някой им плати, изскачат със заглавия-лозунги: „Народът иска Николета!!!“. То някои от мъжката част на народа може действително да я искат, но това е отделен въпрос.

Така публиката вече е загрята и чака с нетърпение кога колекционерката на футболистите ще прекрачи прага на Къщата.

Мургавата бивша Божиновица сама си пусна слух, че за участието си ще вземе половин милион лева. И понеже нямала време за губене, щяла да остане само две седмици вътре, колкото зрителите да й се порадват.

Наложи се Нико Тупарев да потушава вълната от възмущение на целокупния народ, че досега най-големият хонорар в историята на шоуто са получили дует „Ритон“ и по-голям няма. С две думи: думам ти, дъще, сещай се, снахо – Николета доста е надула цената си.

Въпреки това сайтовете продължават да загряват публиката.

Идвала с 11 куфара!

Щяла да се разхожда полугола.

Била бременна.

Не била съвсем бременна.

Ще влезе с Ники Михайлов и ще делят една спалня, а накрая –  ще се оженят в шоуто.

Няма да влезе с Ники Михайлов, защото го пазела само за себе си.

Влиза с таен любовник.

Не влиза с него, защото го крие.

И куп фантасмагории.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Ако очаквате да се появи тази вечер, о, фенове нетърпеливи, почакайте.

Тя още се пазари за хонорара.

А най-голямата изненада, която може да ви спретне, е да не влезе изобщо.

Но спокойно! Ще се появи на бял кон, защото губи рейтинг и трябва да напомня непрекъснато за себе си.

Пък кой знае.

Може и предаване да й дадат в Нова. Няма безработна да се скита я – нали е „феномен“, както казва Патрашкова!