Нина Добрев и Орландо Блум са заедно?

Нина Добрев и Орландо Блум вече не са просто приятели. Но дали действително имат връзка, все още никой от тях не е потвърдил официално.

Доскоро и двамата не бяха обвързани, но отскоро те са двойка, разкри източник на сп. „Пийпъл“.

„Те се познават от известно време. Напоследък са повече от приятели. Всичко е супер лежерно“, каза източникът. Въпреки това източникът добави, че Блум е забелязан на партито на фестивал Coachella с жена, която не е Добрев.

Звездата на „Дневниците на вампира“ също присъства на фестивала и двамата трябваше да посетят неоновия карнавал в събота вечер.

Източникът на „Пийпъл“ разказа, че Блум е разговарял с модела Ашли Хаас, докато Добрев е празнувала на известно разстояние, но това не означава, че Блум е бил груб към Добрев, а че между тях всичко е съвсем неангажиращо.

Според друг източник обаче двамата не са се събрали и Блум „не иска приятелка и се наслаждава на това, че не е обвързан“.

„Орландо се справя чудесно“, добави източникът, „ходи на срещи и се забавлява. С Нина се познават отдавна и си прекарват чудесно.“

Звездата от „Карибски пирати“ се разкрива пред Elle UK за раздялата си с Кейти Пери и разказва, че са успели да останат приятели.

„Приятели сме и това е добре“, каза 40-годишният Блум. „Всички сме възрастни хора. Не мисля, че някой се интересува как се справям. Нито пък тя. Това е между нас. По-добре да дадем пример на децата и да им покажем, че (разделите) не са непременно свързани с омраза.“

28-годишната Добрев също е приятелски настроена към бившите си. Наскоро тя вечеря с Иън Сомърхолдър, с когото имаше тригодишна връзка, заедно със съпругата му Ники Рийд.