Нина Добрев се завръща в „Дневниците на вампира“

Ето новината, която феновете на „Дневниците на вампира“ чакаха, откакто Нина Добрев напусна сериала в края на шести сезон – нейната героиня Елена се завръща!

След месеци спекулации и отказа на Нина да коментира дали наистина ще се завърне или не, тя най-накрая разкри какво се случва.

С публикуването на снимка на сценария и текста към нея „Това не е спомен. #ОбратноНаСнимачнатаПлощадка #ДневницитеНаВампираЗавинаги“, Нина Добрев съвсем официално обяви завръщането си в сериала.

Развълнуван съм да сложа край на сериите, както подобава – със завръщането на Нина, която да ни помогне да кажем довиждане“, каза създателят на хитовото ТВ шоу, Джули Плек.

Изпълнителният продуцент, Кевин Уилямсън също не крие щастието си и подсказва, че с участието на Добрев, краят ще е „наистина епичен“.

Очакваме с туптящи сърца завръщането на Елена в Мистик Фолс. Дали трагичната история между нея и Деймън ще завърши добре?

Последният епизод от сагата „Дневниците на вампира“ ще се излъчи през март, а дотогава не ни остава друго, освен да си изгризем ноктите от притеснение.

Източник: cosmopolitan.bg