Нора Шопова уплаши зрителите на Нова телевизия (Снимки)

Телевизионните водещи сякаш безпроблемно могат да изненадат зрителите си. В доста случаи, за жалост, не особено приятно. Такъв е и случаят от последните дни с една от водещите в Нова телевизия. А именно сексапилната синоптичка Нора Шопова.

Бившата моделка съобщи доста мрачна прогноза в сутрешния блок вчера. Зрителите обаче не обърнаха голямо внимание на предупрежденията ѝ за валежи и лошо време, тъй като останаха изненадани от външния ѝ вид.

Стилистите на медията бяха облекли Нора в оскъдно къса синя рокличка. Дрешката ѝ бе допълнена с черен колан около кръста.

Но под страшно късата ѝ дрешка си пролича плашещо слабото тяло на бившата моделка. Тъничките ѝ крака, които тя бе обула в красиви сини обувки на висок ток, приличаха повече на клечки, отколкото на красиви женски крака.

Зрителите на Нова телевизия се притесниха за здравето ѝ и се питаха в захлас нормално ли е водещата да е толкова плашещо слаба. В профилите ѝ в социалната мрежа доста често се четат коментари от рода на „Хапвай повечко“, „Твърде си слаба“ и т.н.