Нов скандал между Мегз и Жени Калканджиева!

Нов скандал между Мегз и Жени Калканджиева!

“Ти си тъпа п**ка. Разкарай се! Не мога да те гледам!” Тези думи са на седмата по красота в света Жени Калканджиева по адрес на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз и предизвикаха вълна от възмущение и драстично понижиха нивото на престиж в седмицата на модата в София.

Калканджиева избухна по време на представянето на Мегз, която изложи идеите си относно инициативата си за събиране на пари от дрехи за нуждаещи се хора.

Няколко дни по-късно Каканашева публично се покая за постъпката си, заради която получи условна присъда. Дизайнерката е обвинена в застрахователна измама и умишлено склоняване на приятеля й Румен Рончев към присвояване на лек автомобил, който обяви за откраднат.

“Нямам идея защо Жени реагира така. Преди ревюто дори дойде да ме поздрави и ми пожела успех. Може би употребата на алкохол й е повлияла. Не ме е търсила, за да ми се извини. Имали сме конфликт преди 7 г. в предаването “Къртицата”, коментира пред в. “България днес” Каканашева.

Запитана дали Калканджиева е реагирала толкова рязко заради това, че има вече условна присъда за измама, Мегз сподели: “Не смятам, че е заради това. Това е удобно извинение, което да прехвърли вината от вулгарната постъпка върху моя грешка от миналото. Иска се смелост да се изправиш и да кажеш “аз сгреших”. Освен това споразумението с прокуратурата излезе в началото на седмицата. Защо не ми го каза, когато ме видя в бекстейджа или на конференцията, а реши да крещи пред всички, пияна. Не мисля, че Жени е точният човек, който трябва да ме съди за допуснати грешки в миналото. Та нейното име от години е замесено в криминални скандали и въпреки това продължава да води социални кампании. Защо на нея й е позволено, а на мен – не? Да ви кажа честно, мисля, че Жени вижда себе си в мен. С разликата, че тя никога не е имала смелостта да понесе отговорност за грешките си публично. Смятам, че го направи заради огромно его, което не е могла да контролира под въздействието на алкохола”.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Мегз отново подчерта, че съжалява за голямата грешка, която прави преди месеци и заради която нейният приятел Румен Рончев лежа няколко месеца в затвора. Споделя, че това е бил най-кошмарният й момент в живота и че връзката им едва е оцеляла, но днес са простили грешките си и са истински щастливи.

Жени Калканджиева смята, че няма за какаво да се извинява на Мегз. ” Извиних се на публиката. Да, постъпката ми не беше много изискана. Направих го, защото мисля, че нахални хора не трябва да присъстват в модата. Тя няма място в този бранш”, сподели седмата по красота в света. И заключи: “Да, бях изпила няколко чаши вино, но и да не бях изпила, пак щях да реагирам по този начин. Много хора ме поздравиха зад сцената за реакцията ми, но иначе си мълчат. Не искам да коментирам повече”