Нова бройка в тефтерчето? Преслава смени Слави с Теодор Салпаров, показа вкус към високи мъже

Фолк звездата Преслава демонстрира доста близки отношения с волейболиста Теодор Салпаров, което породи слухове за нов мъж в живота на певицата.

Преслава е пяла в заведения, в които победите си са празнували не един и два български отбора. Повечето играчи не пропускат да се снимат с нея, но обикновено близостта им остава до там

Певицата и волейболната звезда – Теди Салпаров са все по-близки. Либерото на националния отбор по волейбол и Преслава не само, че често качват общи снимки, но и се следват и коментират постоянно във всички мрежи.

И ако това не е това не предизвика достатъчно подозрения, то друг факт, сериозно ни накара да се замислим. Теодор наскоро качи снимка с племенницата на Преслава и на няколко пъти коментира снимки с нейната сестра, по всичко личи, че двамата добре се познават.

Преслава от своя страна е последвала дори близки приятели на Теди от Русия, където той в момента играе.

Какви точно са взаимоотношенията им и защо Преси е запознала синеокият волейболист със сестра си все още не е ясно. Но определено Преслава показва вкус към високи мъже, наскоро бе свързвана и с водещия Слави Трифонов.