Нова поп-фолк война! Алисия унижи публично Преслава | Gossips.BG

Нова поп-фолк война! Алисия унижи публично Преслава

Подъл номер сретна фолкпевицата Алисия. Тя унижи публични колежката си Преслава, като се подигра с нея в новата си песен, научи HotArena.

„Тази песен е за онази дето ще ме мрази. Дето те взех под носа й. И новото си гадже да го пази.Нека свиква сама да се изпраща“, пее бившата на Ники Михайлов.

Не е тайна, че думите й са насочени именно към Преслава. Алисия успя да прикотка при себе си Жоро Бирмата само за дни. Макар дълго време да се кълнеше в любов на вратаря Ники Михайлов, тя реши, че младият милионер е по-добра партия и бързо се ориентира към дебелите пачки.

Бирмата не спира да глези любимата си с екзотични почивки и скъпи подаръци, пише „БългарияДнес“. Алисия сама се хвали пред приятелки, че е променила коренно бизнесмена.

Въпреки раздялата Преслава и Бирмата все още се обичат. Певицата много пъти в ефир е заявявала, че той е голямата й любов. Близки до звездата споделят, че като нищо съвсем скоро двамата могат да се съберат отново. Не се знае колко дълго още Бирмата ще понесе досадното бреме да се грижи и за сина на Алисия

Източник: hotarena.net