Нова тройка звезди секс насилници

Нова тройка звезди секс насилници

Секс скандалът, който “тресе” Холивуд от няколко седмици и беляза имената на кинодейци като Харви Уайнстийн, Кевин Спейси и Дъстин Хофман, продължава да се разраства.

Поредни обвинения в сексуални посегателства бяха отправени към актьорите Стивън Сегал, Джефри Тамбор и комика Луи Си Кей, съобщават световните агенции.

Американският екшън актьор и продуцент Стивън Сегал е обвинен в сексуален тормоз от актрисата Порша де Роси. 44-годишната Роси, позната с ролите си в сериалите “Али Макбийл” и “Развитие в застой”, е описала инцидента в Туитър.

Порша де Роси разказва, че се е явила на частно прослушване за роля в един от филмите на Сегал в офиса му. Тогава актьорът е свали ципа на панталоните си пред нея и й е отправил неприлично предложение, обяснявайки, че е необходимо помежду им да има химия и извън екрана.

Малко след разкритието на Порша де Роси, нейната брачна партньорка, известната телевизионна водеща Елън де Дженерис, е написала в социалните мрежи, че се гордее с постъпката й.

Де Роси не е първата, която обвинява Стивън Сегал в сексуален тормоз. По-рано подобни обвинения към актьора отправиха актрисите Джулиана Маргулис, Лиса Гереро и Джени Маккарти.

65-годишният Стивън Сегал не е правил никакви коментари по повод настоящото и предишните обвинения.
Луи Си Кей – един от най-популярните и възхвалявани стендъп комици в САЩ, създател и звезда на шоуто “Луи” и няколко други продукции на телевизия Еф Екс и носител на награда “Еми”, е обвинен в непристойно поведение от пет жени. Повечето от тях разказват, че комикът е мастурбирал пред тях.

Един от случаите е за “телефонно самозадоволяване”. Разкритията им са публикувани в “Ню Йорк таймс”. Подобно на много други жени, обвинителките споделят, че досега се страхували да говорят публично, опасявайки се, че това ще навреди на кариерите им.

Говорител на Луи Си Кей е заявил, че на този етап комикът няма да отговаря на въпроси, както и че през следващите няколко дни ще предостави писмено изявление. Според някои американски издания Луи Си Кей е отхвърлил обвиненията, окачествявайки ги като слухове.

От Еф Екс съобщават, че в телевизията не са постъпвали оплаквания срещу комика, но въпреки това възнамеряват да преразгледат отношенията си с него.
От Амазон стюдиос проучват твърденията, че актьорът Джефри Тамбор – звездата на хитовата им поредица “Трансродител”, се е държал непристойно с бивша асистентка.

Тамбор, който само преди няколко месеца беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, е обвинен от трансджендър актрисата Ван Барнс. 42-годишната Барнс, изиграла ключова роля зад кадър за сериала “Трансродител”, е направила разкритието във Фейсбук.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Джефри Тамбор е направил изявление, с което “настойчиво” отрича обвинението.

Междувременно Асошиейтед пред съобщи, че неправителствената организация Жени в киното е открила телефонна линия, предлагаща помощ на жертви на сексуален тормоз в развлекателната индустрия.

Изпълнителната директорка на организацията Кирстен Шафър казва, че откакто се е разразил скандалът в Холивуд, телефоните им постоянно звънят. Жертвите най-често споделят чувството си за изолация и страховете си от отмъщение, и питат колко ще струва правната страна на разкритията им.