Ново 20! Здравко от „Биг Брадър” кандидатства за политик при Слави

Здравко Василев, първият български победител в реалити шоуто „Биг Брадър”, е сред кандидатите за политици в новообявения политически проект на шоумена Слави Трифонов. 

Гларуса от Приморско призна, че вече е попълнил всички формуляри, изисквани от Дългия за бъдещото му влизане в политиката.

Преди седмица Трифонов оповести с отворено писмо до медиите, че организира кастинг за политици и призова всички българи, които се смятат за добри професионалисти в своята област, нямат крими досие и не са зависими от никого, да му изпратят подробна информация за себе си и данни за контакт.
Сред първите кандидати за политици в проекта на Трифонов е Здравко Василев, който обаче отказа да уточни дали е получил обратна връзка с шоумена от Учин дол и дали е одобрен.

Първият шампион в българското издание на реалити шоуто „Биг Брадър” не за първи път се пробва в политиката. Преди време той бе сред кандидатите за кмет на Приморско, но не събра достатъчно гласове. Гларуса обаче бе основен фактор, който допринесе за свалянето на кмета-феодал Митко Димитров. В серия от медийни изяви Здравко разкри куп бакии на Димитров,довели до свалянето му като градоначалник на китното морско градче.

Жителите на Приморско пророкуват, че Здравко вероятно ще бъде одобрен от Слави Трифонов заради добрата си репутация. За разлика от повечето реалити звезди, Гларуса не профука с лека ръка спечелените пари от „Биг Брадър”, а ги инвестира в яхта, с която и до днес разхожда туристи. Към днешна дата Здравко стопанисва две лодки за морски разходки и движи малкия семеен хотел „Лилия”, кръстен на майка му, пише „Уикенд„.