Няколко лесни трика, с които да привлечеш вниманието му

Всички жени обичат да получават внимание от страна на мъжкия пол, но външният вид не е всичко. Често сме заобградени от прекалено самоуверени жени, които просто убиват самочувствието на малкото останали скромни дами, които не парадират с нищо, защото не търсят нищо.

Ако има няколко малки тайни, с които веднага да приковеш мъжкото внимание, то ето ги и тях!

 1. Високи обувки
  Доказано е, че мъжете предпочитат жени на високи обувки и това е нормално. Причината е, че високият ток удължава естествено женския крак, като го прави толкова апетитен за мъжките погледи. А илюзията за височина често помага на женското самочувствие.
 2. Секси червило
  Няма нищо по-секси от жена с идеално подчертани устни, било то и в телесен цвят. Повечето представители на мъжкия пол отдават голямо значение на женските устни, от усмивката до червилото, стремете се да бъдете завършени. Ако искате да го предизвикате, заложете на червения цвят.
  Ако все пак мислите, че той не ви отива, заложете на нещо семпло, например прасковено или дори нещо шоколадово.
 3. Дрехи по тялото
  Никой не говори за прекалено разголени дрехи. Бъдете загадъчни, оставете ги да пофантазират! Мъжете обичат странните кройки, така че заложете на нещо екстравагантно.
  Ако мъжът, когото искате да впечатлите е по-старомоден и си пада по по-семпли неща, заложете на стилна риза и панталон с висока талия, в комбинация с обувки на висок ток, а ако предпочита малко по-закачливи неща, заложете на плисирана рокля с високи ботуши.
 4. Прическа, грим и маникюр
  Някои жени са на мнение, че мъжете не забелязват такива неща, но съвсем не е така. Просто някои не им обръщат внимание, а други са впечатлени от други качества у жената срещу тях. Каквото и да се смята, едно е категорично – мъжете обръщат внимание на косата на жената, затова заложете винаги на интересни прически, които подхождат, както на тоалета ви, така и на излъчването ви и формата на лицето.
  Друг ключов елемент са очите – ако имате по-малки и притворени очи, заложете на светли сенки, които да ги отварят, а ако има малко по-големи, пробвайте с очна линия, или опушен грим.
  Маникюра трябва да бъде поддържан, макар и да липсва лак. Дами, със сигурност той не иска да види, че си гризете ноктите, или че имате мръсотия под тях.