Няколко съвета за по-твърд пенис

Мъжът, който иска по-добре да се покаже в леглото, трябва да си служи със следните трикове. Ако искате вашата дама да бъде повече от задоволена в леглото, тогава ще трябва да се грижите за твърдостта на пениса си.

Здравословно хранене
Избягвайте тежка и нездравословна храна, защото няма да имате енергия. А това е важно, ако се подготвяте за действие.

Изберете поза  
Някои пози могат максимално да изтъкнат големната на пениса. Започнете секса с мисионерска поза, после превключете на доги. По този начин ще увеличите притока на кръв и пениса ще бъде в пълен размер и здравина. За начало не е препоръчителна позата, в която жената е върху мъжа.

Не се притеснявайте  
Ако чувствате натиск, че не сте достатъчно добри в леглото, това ще се отрази на размера на пениса. Следователно, важно е да сте спокойни по време на секс. Опитайте се да намерите начин да се отпуснете, това може да бъде музика или затъмнена стая, чаша вино …

Ограничете чувствителността  
За да не свършати бързо, винаги можете да поставите презерватив, защото с него се намалява чувствителността. Двойките в дълги връзки често използват и други начини, така че в този случай опитайте да мислите за нещо друго, когато почувствате, че ви наближава оргазма.

Лекарства  
Някои лекарства, като тези срещу депресия или тревожност, влияят отрицателно на сексуалния живот на мъжа. Ако трябва да използвате, се консултирайте с лекар.

Стегнат корем 
Освен че е красиво и секси да имате плочки, силните коремните мускули осигуряват и твърд пенис и продължителна ерекция. Не забравяйте и, че с голям корем оставяте визуално впечатление на малък пенис. Също така, по-добрия външен вид подобрява и самочувствието, така че ще имате и повече воля за секс.

Цигари и алкохол  
Пушенето създава лоша циркулация, а когато пожелаете ерекция е необходим приток на кръв в тялото. Така че, ако до сега не сте имали достатъчно добра причина да се откажат от цигарите, нека бъде точно това. Алкохолът намалява чувствителността на цялото тяло, така че може да ви се случи и пениса да не ви слуша, ако имате желание за секс./