Няма да има „Сексът и градът“ 3

Дългоочакваният филм „Сексът и градът 3“ (Sex and the City 3) няма да се случи. Това обяви екранната Кари Брадшоу – актрисата Сара Джесика Пракър.

Снимките на третата част от игралния филм, който продължи суперуспешния сериал от 90-те, трябваше да започнат до дни.

Актрисата обаче потвърди, че проектът окончателно е спрян. „Всичко свърши. Няма да го правим“, заяви 52-годишната Паркър.

Тя заяви, че е много разочарована. „Имахме много красив, забавен, сърцераздирателен, весел и вдъхновен от реалността сценарий. Разочарована съм не толкова, че няма да можем да разкажем тази история и да се насладим на снимките, колкото заради хората, които от толкова време чакат и искат нов филм“, каза Паркър на влизане на представление на New York City Ballet Gala, в компанията на съпруга си Матю Бродерик.

Снимка 275998

Паркър не коментира защо, но от публикации в британските медии става ясно, че причина за провала на проекта, е актрисата Ким Катрал (Саманта). 61-годишната звезда е поставила ултиматум към продуцентите от Warner Bros.

Катрал е поискала компанията да финансира странични нейни проекти – нещо, което продуцентите са отказали.

От своя страна актрисата е отказала да се снима в „Сексът и градът“.

Припомняме, първият сезон на сериала „Сексът и градът“ излиза през далечната 1998 г., за да се превърне в един от най-успешните телевизионни продукти за всички времена. Краят му е последван от две части на кино версията – през 2008 г. и  през 2010 г.

Сн. Архив