Обрат в отношенията на Ивана и Мерал от „Женени от пръв поглед“

Най-популярната участничка в риалити предаването „Женени от пръв поглед“ Ивана е прясно разведена. Певицата твърди, че причина за краха на връзката с Мерал не е трети човек, но не пожела да назове защо се е стигнало до разлъката.

В интервю за „ВИП обектив“ брюнетката бе категорична, че двамата с бившия си остават приятели и ще запазят добрите си отношения.

Ивана чистосърдечно призна, че нямала право да стартира развод преди края на предаването, пък и съдебният процес продължил дълго, затова е отново мома едва от няколко дни, пише „Хотнюз“.

Мерал очевидно е преодолял Ивана, защото отпрашил на почивка, но двамата доста се смели на опита си като младоженци. „Ние сме единствените от цялото предаване, които са запазили комуникацията“, похвали се риалити звездата.

Тя обясни, че не съжалява за участието в „Женени от пръв поглед“, защото станала приятелка и с екипа му. „Беше невероятно, ние бяхме като едно семейство“, коментира брюнетката. Засега тя няма човек до себе си, но с надява някой ден да срещне мъжа, който да я направи майка. Засега щяла да наблегне на кариерата си в музиката.