Огромен скандал в Пайнер! Топ певици крещят и псуват заради Емануела! Вижте какво ги ИЗНЕРВИ

Огромен скандал бушува в Пайнер. Напрежението е на макс, а главни действащи лица са няколко от топ звездите на музикалния гигант, които са се обединили срещу Емануела.

Поводът да избухне войната е банален. Преди дни озвучителят на Емануела публикува във Фейсбук страницата си програмата на певицата за месец март. А тя буквално е препълнена с участия.

Това е породила огромна завист сред колежките й. Няколко от звездите на Пайнер са звъняла в централа да питат как така и от къде накъде  Емануела има повече участия от тях. Оплаквачките вдигнали скандал, че били недооценени, а Емануела силно надценена. Разговорите били на много висок тон, разкриват източниците ни.

Факт е, че към днешна дата Емануела е топ изпълнителката на Пайнер. Джена и Галена родиха и съвсем други са им приоритетите. Преслава отдавна не прави шоу. А Деси Слава се отдала на ударно надебеляване и още малко няма да танцува по сцената, а ще се търкаля.

От другите хитови изпълнителки единствено Анелия има супер актуален хит, а след завръщането си на сцената Мария също прави яки купони в дискотеките.

Предстои да разберем как ще се развие скандала в Пайнер.

Източник: HotArena