Охраната влиза в Къщата: Цуни се нахвърля на бой върху Даниел Петканов!

Цуни и Даниел Петканов влизат в жестока схватка, която разтърсва Къщата!

Дали те ще протекат нормално, или някой от съквартирантите ще бъде изгонен обаче?! Защото Даниел Петканов и Цуни ще влязат в жестока схватка, която заплашва да прерасне в бой.

А, както знаем, това е единственото, тотално забранено във формата. За физическо насилие и агресия, изразена по какъвто и да било начин, виновникът директно излита от шоуто. В случая Цветелин Маринов няма да издържи и ще се изрепчи на Лудия репортер.

В анонса на предаването от дни текат кадри от кошмарната схватка между Даниел Петканов и Цуни. Двамата са се изправили един срещу друг и Маринов крещи в изстъпление. Докато половинката на Алекс Богданска се опитва да сдържи гнева си и да се разбере като нормален човек с него.

Източници от кухнята на медията разкриха, че причината за острия сблъсък между двамата отново е манекенката Богданска. Александра не е спряла да плаче от дни като най-голямата обида за нея са думите на Цуни.

Цветелин Маринов не спира да се гаври с нея и да шушука пред всички, че това момиче е лесно, покварено и подхвърляно като парцал от този и онзи. Въпреки че повечето от твърденията му се оказаха лъжа, Цуни няма намерение да се извини и да спре с клеветите.

Точно това ще стане причина страстите в Къщата да ескалират, а как ще завърши всичко, тепърва ще разберем ако проследим предаването и поредните за сезона елиминации.

Източник: kliuki.bg