Окрадоха Лили Иванова! (Снимка)

Лили Иванова стана жертва на много нагла кражба малко преди концерта си в Бургас. Нагъл апаш сви нещо много ценно на певицата, без което тя не излиза на нито едно свое участие от години.

Става въпрос за буркан с мед, който примата на родната популярна музика има навик да си приготвя още по време на репетицията, твърдят от „Телеграф”.

Така се случило и този път – преди концерта в Бургас. Само че за нейно изумление – когато тръгнала да си взима буркана, за да го пренесе на сцената, се оказало, че него го няма. Липсвала и сребърната лъжичка, с която певицата си хапва от любимия пчелен продукт, за да смаже гърлото, особено когато ѝ предстои да вземе по-големи височини в нотната стълбица.

От екипа на Лили Иванова предполагат, че бурканчето с мед е откраднато малко, след като певицата приключила с репетицията си и решила да се разходи до плажа. Хубавото време допълнително я зарадвало и вдъхновило да заснеме вдъхновяващата гледка пред очите си.

Няколко часа след това обаче, настроението ѝ било помрачено от абсурдната кражба. На колоната до нея стояли само бутилката с минерална вода и флакон с парфюм, които използвала активно в паузите между песните. След края на шоуто Лили поискала обяснение от екипа ѝ как е изчезнал медът ѝ, но никой нямал идея какво се е случило.