Тийнеджърските опасни връзки: Момичето Близнаци

Ето как младите представителки на зодия Близнаци се съчетават с останалите представители на зодиака.

Момиче Близнаци – Момче Овен 7/10

И двамата сте припрени и може да сте се оженили много рано, което по принцип е лоша идея, особено за теб. Ти имаш нужда да експериментираш във връзките и да узрееш в процеса. И двамата не сте особено постоянни и настойчиви, което също може да е проблем. От друга страна, можете да сте много добри бизнес партньори, защото Овенът знае какво иска, а ти – как да го постигне. Ако ти смекчиш остротата на езика си, а той – вродената си себичност, може да сте добър екип.

Момиче Близнаци – Момче Телец 6/10

Между вас има много различия. Докато той се влюбва бавно, но много дълбоко и е постоянен и предан, ти обичаш да витаеш във въздуха и мразиш да ти налагат ограничения – особено по отношение на това с кого да общуваш. Ти имаш нужда от разнообразие, но ще ти бъде трудно да му го обясниш и най-вече да му докажеш, че доверието му не е застрашено. Но ако успееш, връзката ви ще спечели. Препъникамък обикновено е и темата за парите – той обича да ги спестява, а ти си с широки пръсти. Но ако ти вярва, дори и тази слабост ще ти бъде простена.

Момиче Близнаци – Момче Близнаци 7/10

Връзката ти с друг Близнак може да бъде вълнуваща, но и сложна и опасна. Това е връзка не между две, а между четири напълно различни същества. За Близнаците е вярно, че са очарователни и говорят много, както е и вярно, че зад потока от думи обикновено скриват същественото и че поначало са самотни души. Те обичат да изучават света, а рядко има нещо по-интересно за изучаване от друг Близнак с всичките му вълнуващи тайни. Ключът към щастието се нарича доверие и търпение.

Момиче Близнаци – Момче Рак 6/10

В Рака няма да ти харесат собственическото му чувство (особено по отношение на теб), необходимостта му от сигурност и склонността му да трупа пари. Но ще те спечелят неговата нежност, емоционалната му подкрепа и съчувствие в тежки моменти и забележителното му чувство за хумор. Той проявява разбиране към твоите слабости като разпиляността и удобната разсеяност, а ти можеш да научиш много от неговото търпение и чувствителност.

Момиче Близнаци – Момче Лъв 8/10

Вие сте добра двойка – и бизнес, и приятелска, и любовна. Ти разбираш неговата нужда да бъде уважаван и ценен и искрено и честно държиш на всичко, което той е и което прави за теб. Пазиш егото му от обиди и си горда, че си с него. Понякога смяната на двете ти лица го обърква, понякога го забавлява, а понякога го изкарва от релси. Истината е, че по принцип вятърничавите ти пориви ще бъдат простени, а със своята честност и справедливост той изважда на преден план най-доброто у теб.

Момиче Близнаци – Момче Дева 5/10

Разделят ви много неща – ти си общителна и бъбрива, а Девата по принцип е анализиращ единак, който има нужда от уединение. Той е много практичен, а ти си разсеяна и разпиляна. Девата е доста фиксирана в себе си, а когато погледне към теб, обикновено го прави, за да те критикува и да ти натяква. Нещо, което никога не е приятно (особено ако има основание) и което рядко ще изтърпиш. От друга страна, и двамата можете да носите отговорност, което може да ви обедини. Той може да ти даде конкретна цел, а ти – енергията и идеите за постигането й.

Момиче Близнаци – Момче Везни 9/10

Двамата много си приличате – цените красотата и хармонията и мразите всичко грозно и нечисто. И двамата преживявате света по-скоро през разума, отколкото през чувствата, и имате неудържим стремеж към непознатото. Но както и да изглежда отстрани и колкото и чаровно да се усмихва, момчето Везни изобщо не е доверчиво и невинно. То много рационално претегля всичко. Но може да те успокои както никой друг и да разведри атмосферата, както и да ти бъде здравословна спирачка, когато теглиш към крайности.

Момиче Близнаци – Момче Скорпион 6/10

Не ти е лесно с момчето Скорпион. Ти по принцип обичаш да изследваш и анализираш, но с него ролите се обръщат. Ти си по-свободолюбива и променлива, докато той може да бъде упрекнат за много неща, но повърхностното отношение никога не е едно от тях. Той знае как да получи това, което желае, и когато това си ти, става опасно. Но от друга страна, ще се дразни от твоята непостоянност и най-вече от това, че никога не може да разчита на думата ти. В дългосрочен план надали ще се примири с това.

Момиче Близнаци – Момче Стрелец 7/10

Момчето Стрелец ще те впечатли със своята проницателност, интелигентност и идеалистичност. Ти се влюбваш с ума си и тези качества са важни за теб. Но вероятно и ти няма да издържиш на неговата жестока искреност, която той не е в състояние да контролира. Той, от своя страна, ще се дразни на твоята непостоянност и липса на трайни цели, че вечно си променяш мнението… за всичко. Добре е да заложите на приликите помежду си и на интересните разговори.

Момиче Близнаци – Момче Козирог 6/10

Козигорът е реалист и традиционалист до мозъка на костите си, а ти гориш от желание да изследваш, да експериментираш и да подлагаш дори и простите истини под съмнение. Най-често ти живееш в ума си, а той е погълнат от реалността по пътя си към върховете. Ще ви разделят и различните схващания за семейството, парите, както и променливите ви настроения. Въпреки това той ще оцени острия ти ум и красноречието ти, а ти – неговата Сатурнова мъдрост и стабилност. Ключът към него е в търпението.

Момиче Близнаци – Момче Водолей 8/10

Вие си допадате, особено интелектуално. Водолеят е тук, за да донесе промяна, а ти го разбираш и искаш промяна. Действията на Водолея са непредсказуеми и неочаквани, за разлика от навиците му, които са твърде банални. Ето кое не можеш да си обясниш, нито да промениш. Той не е ревнив и многобройните ти флиртове ще бъдат простени, ако изобщо бъдат отчетени. С него ще имаш свободата, на която толкова държиш. От друга страна, на Водолея му е трудно да се извинява, дори когато е сгрешил, той предпочита да не е разбрал. Което едва ли ще преглътнеш лесно.

Момиче Близнаци – Момче Риби 5/10

При вас хармонията е трудна, най-вече защото живеете в различни светове и говорите на различни езици. Рибите са дълбоки и чувствителни не само за собствените си, но и за чуждите настроения и емоции. Те винаги изглеждат така, сякаш са се изгубили. От друга страна, Близнаците са мисловен тип, който вечно нещо търси. И двамата не сте особено постоянни и изглеждате така, сякаш се носите по течението. Когато ти искаш да говориш и да кълвеш с думи, той магически ще ти се изплъзва. А когато той има нужда от съчувствие, ти невинаги ще си готова да му го дадеш. И все пак – има какво да научите един от друг. И какво да си дадете.

Източник: momichetataotgrada.com