Оралния секс и какво мъжете НЕ харесват

Както вероятно ти е известно, свирките са предпочитано от всеки мъж „ястие“ от сексуалното меню. 

Някои дори предпочитат оралните ласки пред проникването. Но повечето мъже страдат от едни и същи притеснения, които ги спохождат в моментите, когато някоя яка мацка ентусиазирано се насочи към гениталиите им, готова да достави удоволствие с език, уста и ръце.

Ето какво мъжете тайно не харесват в оралните ласки. 

1. Без да иска дава фалшива тревога, че свършва.

Много е неловко да си мислиш, че свършваш всеки момент, а всъщност изобщо да не е така. Още по-неловко е, ако предупредиш жената, която упорито се „труди“ там долу, че скоро ще финишираш. Тогава тя започва да дава всичко от себе си, а на теб ти е гадно, защото нищо няма да се случи в идващите 10 минути.

2. Не те предупреждава навреме, че ще свърши.

Ранното предупреждение не е окей, но късното създава цял куп други проблеми. В най-добрия случай, партньорката се оттегля в последната секунда, при което мъжът няма друг избор, освен да я опръска по цялото лице. В най-лошия случай, тя ще се разсърди толкова, че няма да иска да прави свирки следващата половин година.

3. Да те предупреди, че е на финала и да изпуснеш пениса му, все едно е направен от горещо желязо

Това е еякулиращ пенис, не бомба със закъснител! Моля, поне го покрий с ръка. Иначе всичко ще се излее върху гърдите му или по-лошо – някъде из стаята. А спермата е едно от нещата, които трябва да откриеш и избършеш веднага. В никакъв случай не бива да остава непочистена. Най-малкото никога не знаеш кога родителите ти могат да решат да дойдат на гости!

4. Да се чувства несигурен във вида/миризмата на гениталиите си.

Понякога, дори в най-сюблимните моменти, мъжкото съзнание започва да се рее. Тогава, в главата му изникват странни мисли от рода на „Чудя се какво мислят другите хора за мириса на топките ми“? Въпросът се закотвя в мозъка му, пречейки на оргазма да дойде.

5. Чуди се дали не му отнема твърде дълго, за да стигне до оргазъм.

Какво мъжете тайно не харесват в оралните ласки

Това е параграф 22, що се отнася до свирките. В момента, в който той започне да се чуди дали не му отнема твърде дълго да свърши, толкова се съсредоточава над тази мисъл, че оргазмът, дори да е бил близо, се отдалечава със скоростта на светлината. Тоест, притеснението, че не може да свърши се превръща в реалност.

Източник: cosmopolitan.bg