Оргазмите, които всяка жена трябва да изпита

Колко вида оргазми мислите, че има? Според проучване, публикувано в списание NeuroQuantology те са 4 и е грехота, ако всяка жена не ги изпита…

Клиторен оргазъм

Това е най-честият вид оргазъм и повечето мацки стигат върха именно благодарение на него. Тази миниатюрна зона, снабдена с над 8 хиляди нервни окончания е като истинска бомба на удоволствието! И въпреки това оргазмът, предизвикан от стимулацията на клитора е най-слабият. Особено ако мъжът е прекалено напорист и се концентрира директно върху тази зона, без да възбуди предварително партньорката си.

Вагинален оргазъм 

Дължим удоволствието да го изпитваме на така оспорваната G-точка. Има ли я, няма ли е – учените още спорят по въпроса, но на много жени това изобщо не им пречи да се наслаждават на разтърсващи оргазми. Дай Боже всекиму!

Смесен оргазъм 

Е, това не е просто блаженство на направо екстаз! В един миг да изпиташ и клиторен и вагинален оргазъм. На това му се казва да дойде твоят щастлив миг! А за да не го чакате прекалено дълго, можете да пробвате следните пози. Първата е, когато жената е в скута на мъжа, с гръб към него, а той гали клитора й. Друг вариант е мисионерската, но жената трябва да изправи нагоре бедрата и таза си, така че основата на пениса на мъжа да може да стимулира клитора й.

Множествен оргазъм 

Оргазъм след оргазъм, след оргазъм, след оргазъм… Алилуя! Това си е като истинско чудо, защото според учените малко са щастливките, които могат да изпитват множествен оргазъм. Така че, мацки, ако сте едни от тях, да знаете, че сте големи късметлийки. Можете да пробвате все пак следната тактика. Нека мъжът ви доведе до клиторен оргазъм с ръка или език, а веднага след това да стимулира G-точката ви. Редувайте така и може да се окажете част от щастливките, които знаят какво е това множествен оргазъм.