Осем неща, които жената НЕ прави, когато вече НЕ е влюбена

Всяка връзка може да стигне до задънена улица и прекъсването ѝ е много трудно, колкото и надалече да си е отишла любовта в този момент. Ще споделим с вас осем ситуации, в които става напълно очевидно, че чувствата са по-слаби от преди.

1. Тя вече не се интересува как прекарвате времето си.
Случвало ли ви се е приятелката ви да ви пита за всяка секунда от деня, а сега въобще да не се интересува? Това може да се обясни веднъж или два пъти с това, че е заета. Но, ако се случва системно, би трябвало да ви притесни.

2. Тя вече не ви ревнува. Изобщо!
Нормално е за всеки да е дори малко ревнив. Особено, ако в миналото приятелката ви е анализирала всеки човек, който познавате.

3. Отговаря на съобщенията и обажданията ви от време на време.
Това вече не е въпрос на това колко заета е партньорката ви. Тук става въпрос за моментите, в които не ви отговоря, дори когато не е заета. Особено подозрително е, когато съобщенията вече не са толкова топли и емоционални.

4. Вече не и допада общото ви хоби.
Приятелката ви отказва да прекарва свободното си време с вас? Ако е така, трябва да помислите за възможните причини защо това и е безинтересно. Тя е обичала компанията ви преди!

5. Вече не планира бъдещето си с вас.
Това е най-алармиращия признак. Когато сродната ви душа иска да прекара живота си с вас, задължително ще говори за бъдещите си планове. Но ако не сте включени в списъка, това си е причина за сериозен разговор.

6. Тя очевидно е притеснена за нещо, но не иска да го обсъди с вас.
Ако преди сте говорили за всичко на света по цели нощи, а сега сродната ви душа ви отбягва и усещате някакво напрежение, трябва обезателно да потърсите причината за това поведение.

7. Вече не се нуждае от помощта ви.
Тя е търсила помощта ви и се е радвала на това, че се грижите за нея. Но сега не само, че е добре и когато не и помагате, но и дори отказва да и асистирате. Това може да се дължи на ваша реакция от миналото на нейна молба за помощ или може би не иска да ви вижда повече.

8. Вече не се смее на шегите ви.
Имало е период във връзката ви, когато приятелката ви се е смеела силно на шегите ви и се е интересувала от всички ваши забавни истории. Къде е отишло всичко сега? От една страна това може да се дължи на факта, че е твърде уморена и не може да се концентрира. Но, ако това се случва твърде често и е комбинирано с някоя от ситуациите от по-горе.