ОСНОВНИ ПРАВИЛА ЗА ФРЕНСКА ЛЮБОВ

Почти всички сигурно сте гледали известния филм „Съдба на куртизанка”. Макар и да не си го спомняте целия, в съзнанието ви със сигурност се е запечатала сцената, в която няколко жени-пуританки питат куртизанката защо техните мъже предпочитат нея и не им отделят достатъчно внимание. Куртизанката без да им отговаря обелва един банан, отваря своите красиви устни и след секунда бананът изчезва. Целият!

Може би за някои от вас тази сцена е прекалена, но няма мъж, който не би мечтал жена му да се превърне в куртизанка, когато са заедно в леглото. Често споделям с жените, които идват при мен, че ако всички можехме да бъдем куртизанки за съпрузите си, със сигурност нашите мъже не биха си и помислили да търсят приключения извън брака. За изневярата винаги са виновни и двамата партньора. Моята цел е да предпазя колкото се може повече семейства от раздяла. Може би ще ви прозвучи странно или дори цинично, но добре направената свирка е пътят към сърцето и верността на мъжа.

Един мой приятел, който разбира от жени, се шегува, че истинската жена умее да готви и да смуче добре. На английски звучи като cook and suck. После добавя, че готвенето всъщност не е толкова важно. От интерес разпитах българските мъже какво мислят по този въпрос и 99% от тях твърдят, че оралният секс понякога дори е по-важен от нормалния секс (и далеч по-важен от готвенето)! Хубаво направената свирка е задължителна, за да се почувства мъжът задоволен и щастлив. Така че, скъпи дами, нека да зарадваме нашите мъже с истински професионални свирки!

Минет, свирка, фелацио, френска любов, орален секс… Наричайте го както желаете. Правилата обаче са общи.

Първото и може би най-важно правило, е наистина да пожелаете да го направите – вашата цел е да доставите максимално удоволствие на вашия мъж – от сърце!

По време на орален секс мъжът ви дава най-ценното, което притежава – своят член! Не го приемайте за даденост – зъбите могат да причинят много болезнени неща на члена. Затова трябва да се отнесем към фалоса с голяма любов, нежност и внимание. По времето на древните гърци фалосът е бил смятан за най-красивото нещо, дар от боговете. Днес нищо не се е променило. Еректиралият член е наистина прекрасен и величествен! Разгледайте внимателно това чудо, което се уголемява само при едно докосване от ваша страна! Подарете на неговия притежател едно незабравимо преживяване – той го заслужава!

Второ – слюнка

Най-добрият приятел на хубавата свирка е слюнката. Не се тревожете – няма такова нещо като „много слюнка”! Колкото повече, толкова по-добре. Преди секс пийнете повечко вода. Не е желателно да сте пили алкохол, тъй като гърлото и устните пресъхват. Ако предварително знаете, че ще правите свирка – пийте само вода, без алкохол. Членът трябва с лекота да се хлъзга покрай вашите устни и ръце.

Трето – използвайте ръцете си

И не просто да ги използвате, ами да ги използвате здраво! Хората често стимулират противоположния пол по начина, по който те искат да бъдат стимулирани, а трябва да е точно обратното – ние сме различни. Клиторът е 32 пъти по чувствителен от главичката на члена. Поради тази причина мъжете често натискат клитора прекалено силно  – защото знаят какво им харесва на тях. При жените е същото – прекалено слабо стимулираме члена, защото знаем колко ни е неприятно, когато притиснат клитора ни по-силно. Отърсете се от това! Не се страхувайте да приложите повече сила, когато държите члена с ръце. Запомнете го така: член – сила, клитор – нежност.

Когато държите члена с ръка задължително попитайте вашия партньор добре ли се чувства така, или трябва да стиснете по-силно. Използвайте цялата си длан и докосвайте по цялата дължина на члена. Когато усетите, че мъжът ви се доближава до оргазъм (мускулите на дупето и ануса се стягат, дишането се променя, членът се уголемява, отделя се малко предеякулационна течност и цялото тяло се напряга) трябва да започнете да правите още по-силни движения с ръце и уста, като се съсредоточите върху главичката и мястото под нея. Внимавайте да не прекъснете процеса на задоволяване преди мъжът да свърши. Точно в този момент трябва да сте максимално концентрирани! Доведете го до оргазъм без да прекъсвате!

Четвърто – нека той да бъде вашият учител

Веднъж имах два курса едновременно. Единият курс беше за мъже, а другият – за жени. Помолих мъжете да влизат един по един в стаята, която беше пълна с жени, и да описват каква е според тях идеалната свирка. Влиза първият мъж и казва: “Идеалната свирка означава да ми целува топките, да си играе с тях, да ги смуче, да играе с езика си по повърхността на целия ми член. Но топките са най-важното!

След него влиза вторият мъж и казва: “За мен идеална свирка е само играта с главичката. Моля момичета, никога не докосвайте топките, те са само за мен!”. Влиза третият и дава трето определение. Мъжете бяха общо 8 и никой не каза едно и също нещо. Точно затова трябва да питате какво обича – по бавно, по-бързо, по-дълбоко или само около главичката. Ако искате дори можете да го помолите да направлява главата ви, за да ви покаже любимият му ритъм и дълбочина на проникване. Ако не обичате да ви държат за главата можете да го помолите да сложи ръката си върху вашата и да ви покаже колко силно трябва да стиснете члена. И моля ви, не се срамувайте! Срамно е да имаш уста и да я използваш само за да говориш, слагаш червило и да ядеш!

Пето – ритъм

Ритъмът е много важен в оралния секс – и за двата пола. Ако искате само да предизвикате ерекция, тогава не е от толкова голямо значение, но ако искате да докарате партньора си до оргазъм, тогава ритъмът е задължително условие. Ръцете трябва да работят заедно с устата, като нейно продължение. Устата винаги трябва да има контакт с главичката, а ръцете да се движат нагоре-надолу с една и съща скорост. Преди оргазма скоростта може да се увеличи, но ритъмът и натиска трябва да се запазят. Ако прекъснете дори за няколко секунди, има голяма вероятност да се наложи да започнете отначало. Понякога наистина не е много лесно, но се опитайте да се абстрахирате от ситуацията и просто продължете да правите това, което правите – да доставяте на партньора си максимално удоволствие! Когато усетите, че той е пред свършване, постарайте се да го поемете максимално дълбоко в устата си.

Шесто – гълтане

Скъпи дами, гълтането е задължително за хубавата свирка. Когато жената изплюе спермата, тя показва, че не приема докрай своя партньор. Мъжете много искат да бъдат приети.

Според източната медицина горните устни на жената са проекция на срамните устни, а гърлото е нейната вагина. Когато преглъщаме, ние приемаме неговото семе в горната си вагина и по този начин приемаме него. Най-голяма власт жената има в този момент, в който мъжът избухва в нейната уста и я напълва в буквалния смисъл на думата. Спермата е полезен чист екологичен продукт и подобрява метаболизма. Ако не ви харесва миризмата трябва да вкарате члена възможно най-дълбоко в гърлото си, към началото на езика. Там има минимално количество вкусови рецептори и няма да усетите нищо. Също много помага и сокът от ананас, който в рамките на 20 минути променя вкуса на спермата и тя наистина става вкусна. Нещата, които правят спермата неприятна на вкус са цигарите, алкохолът, рибата и чесънът. Затова, скъпи мъже, внимавайте какво хапвате преди секс. Бъдете милосърдни към жените.

Ако наистина усещате, че не сте готови да гълтате, дръжте до себе си салфетки и се изплюйте в тях, но го направете максимално незабележимо. Едно от най-важните правила в секса е да правим само това, което наистина искаме! Това следва да се уточни преди секс. Ако не искате да преглъщате, не го правете. Но пък е наистина приятно и за двама ви!

Седмо – специални точки

Една от най-чувствителните ерогенни точки е между ануса и тестисите – перинеумът. Разбира се, много важно е да сте готови за това ниво на интимност. Използвайте езика си, натискайте леко само с него, извършвайте кръгови движения, изучете тази зона. Не забравяйте да го питате как му харесва да го правите. Можете дори да поемете тестисите му в устата си, но бъдете крайно внимателни и първо питайте партньора дали би му било приятно. Това място е много сензитивно. Внимавайте със зъбите!

Осмо – светлина

Мъжете обичат да гледат, жените обичат да се показват. Независимо от това, че жената наистина изглежда меко казано доста странно, докато смуче члена в устата си, мъжът иска да я гледа! Затова оставете светлината и му позволете да ви наблюдава. Това засилва неговото удоволствие! Можете от време на време да го поглеждате с желание и да казвате неща от рода на „Колко си вкусен!”, „Много харесвам вкуса ти!” и т.н.

Девето – пози

Експериментирайте с позите, има много варианти! Например, вие сте между неговите крака – лежите или сте изправени; вие сте на колене, а той е прав; поза 69 (тук понякога е много трудно да не се разсеете и не всички жени успяват да дават и да получават едновременно). Темата е наистина обширна, просто изберете поза, в която и двамата се чувствате максимално комфортно и можете да издържите поне 10-15 минути. Важно е да можете свободно да движите главата и ръцете си. Попитайте партньора си за неговата любима поза.
Десето – събуждайте го със свирка!

Аз вярвам, че ако всеки мъж се буди с хубава свирка, в този свят би имало много по-малко агресия, войни и проблеми. Пожелавам ви да събуждате вашите мъже с френската любов и по този начин да увеличавате радостта и щастието в този свят. Едно от големите предимства да бъдеш жена е възможността да направиш човека до теб много щастлив – само с няколко движения на устните!

източник: natalia.bg